Νέα επιστολή προς πάσα κατεύθυνση στην οποία αναλύει πολλά από τα ζητήματα που μας απασχολούν έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη 8-11 μίλησε για τις κυτταρικές σειρές στα εμβόλια, την επισκεψη του Πάπα στη χώρα μας , την ευθύνη της επίσημης εκκλησίας και τη στάση που πρέπει να τηρήσουν οι πιστοί.

“Θέλει αφοβία. Να πάνε στην εκκλησία και να ορμήσουν μέσα. Τίποτα άλλο. Φοβούνται τον κοσμο οι άνθρωποι αυτοί. Να μπεί ο κόσμος στην εκκλησία χωρίς μάσκα και rapid , να σπάσουν την πόρτα αν είναι κλειστή και να μπουν. Δε γίνεται διαφορετικά. Το δικαιούμαστε,δε θα μας πάρουν τα πάντα. Κανένας δε θα μας πάρει την εκκλησία μας”.

Αναφορικά με τα όσα συζητήθηκαν σε πρωινή εκπομπή για τις κυτταρικές σειρές που περιέχονται στα εμβόλια, ο πατέρας Στυλιανός ανέφερε.

“Εμείς συζητάμε και κατοχυρώνουμε τα λεγόμενά μας. Αυτά τα οποία αναφέρθηκαν από την κα Παγώνη σε πρωινή εκπομπή είναι εκτός πραγματικότητας. Τι σχέση έχουν οι κυτταρικές σειρές; Εμείς μιλάμε για πρωτογενή στοιχεία κυττάρων, από έμβρυο το οποίο σκοτώθηκε το 1970. Το dna αυτού του παιδιού είναι το dna των κυττάρων πάνω στα οποία “στήνονται” τα συγκεκριμένα εμβόλια. Καθηγητής Παιδίατρος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε, για την ύπαρξη πρωτογενών στοιχείων κυττάρων από το έμβρυο αυτό, απάντησε ΄ναι’ κατηγορηματικά. Δεν κατανοούν αυτό το οποίο λέμε. Είναι πολύ σταθερές οι θέσεις οι οποίες, από τον Ιανουάριο του 21 μέχρι σήμερα εκθέτουμε, με συγκεκριμένη βιβλιογραφία. Ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν να λειτουργήσουν με βάση τα επιστημονικά δεδομένα στα οποία θα πρέπει να παρέχεται και η συγκεκριμένη βιβλιογραφία.

Ο ιερέας ψυχίατρος μίλησε και για την πληροφορία του δημοσιοποίησε η πρώην υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας στη Pfizer, Melissa Strickler ότι η εταιρεία αποκρύπτει σκόπιμα το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται έμβρυα που έχουν αποβληθεί στην κατασκευή των εμβολίων της”.

“Αυτές οι έρευνες γίνονται κρυφά, δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσουν τέτοια πράγματα, εάν δεν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να αποκαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Αυτομάτως τίθενται απέναντι στην κοινή γνώμη, στη συνείδηση των ανθρώπων.Θα ξεσηκωθεί κυριολεκτικά το σύμπαν. Έτσι το κρατάνε το θέμα σε χαμηλούς τόνους”.

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένες κυτταρικές σειρές που αναφέρονται στα εμβόλια της Johnson  και της Astrazeneca προέρχονται από έμβρυα που είναι επί τούτου εκτρωμένα και με ειδικό τρόπο έκτρωσης.

“Είναι η λεγόμενη ‘κοιλιακή υστερεκτομή’. Δεν πρόκειται για  τις απλές εκτρώσεις, οι οποίες σαφώς και είναι καταδικαστέες. Διότι θα πρέπει να διαμελιστεί ζωντανό το έμβρυο το αργότερο σε 5 λεπτά για να παρθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία που επιθυμούν.

Επίσης, έχουμε αυτές τις λεγόμενες παθολογικές πρωτεΐνες, τα “prions” `οι οποίες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα”.

Αναφορικά με τη στάση της εκκλησίας απέναντι σε όλα αυτά ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου ανέφερε

“Να πω οτι πρόκειται για σκοπιμότητα της διοίκησης της εκκλησίας” συνέχισε ο ιερέας. “Τους έχω παραθέσει ευρύτατη βιβλιογραφία.Είναι σε λάθος δρόμο 100%. Η επίσημη εκκλησία συνυπογράφει σε όλο αυτό που συμβαίνει.Είναι εκτρώσεις”.

“Σαν εμβόλιο αναγνωρίζεται ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσολογικό σύστημα του ατόμου για να παράξει ανοσία εναντίον συγκεκριμένης νόσου και να προστατεύσει το άτομο. Αυτός ήταν ο ορισμός του εμβολίου, μέχρι πολύ πρόσφατα” ανέφερε ο πατέρας Στυλιανός. “Έρχεται  όμως το CDC σαν Προκρούστης βάζει στη κλίνη την οποία θέτει αυτόν τον ορισμό και λέει:  “Δεν μου πάει για τα εμβόλια με mrna”  Με το νέο ορισμό, εμβόλιο θεωρείται ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την ανοσολογική άμυνα του οργανισμού εναντίον νοσημάτων.”

“Η διαφορά είναι ότι ,το εμβόλιο με τον παλιό ορισμό χαρακτηρίζεται ως προιον, ενώ με το νέο, ως παρασκεύασμα, μας εξηγεί ο ιερέας και συνεχίζει

“Στο νέο  ορισμό επίσης αντί να διασφαλίζεται η πρόκληση ανοσίας έναντι συγκεκριμένης νόσου, απλώς γίνεται αποδεκτή η ανοσοδιέγερση γενικά νοσημάτων.Ο νέος εμβολιασμός παράγει προστασία, ενώ ο παλιότερος ορισμός έκανε λόγο για ανοσία. Δεν είναι εμβόλιο αυτό, είναι άλλο πράγμα”.

“Στις 30/9 ο γιατρός νευροχειρουργός, ο κύριος Παπανικολάου, ανέφερε οτι από το Μάρτιο έχει στείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έγγραφο-καταγγελία, οτι με ευθύνη της ελληνικής πολιτείας δολοφονούνται οι μισοί από τους ασθενείς που εισάγονται στις ΜΕΘ. Αυτά πρέπει να μας ξυπνήσουν. Δολοφονούν. Και δε το λέμε εμείς.  Το λένε οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν μια στυγνή πραγματικότητα.”

Για την επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα και ολόκληρη την περιοδεία που έκανε χωρίς τη χρήση μάσκας ο ίδιος αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κός Μηταράκης ο πατέρας Στυλιανός, απάντησε.
“Δεν είναι γι΄αυτούς, είναι μόνο για εμάς. Αυτό το οποίο ιδιαιτέρως με πείραξε, διότι οι Έλληνες είμαστε φιλόξενοι πραγματικά άνθρωποι, είναι το ότι ήρθε ο Πάπας. Δεν έπρεπε να έρθει, παρά το γεγονός οτι υπάρχει ένα βαρύ ιστορικό αδικίας κατά του ελληνισμού, δεν έπρεπε να έρθει και να πει αυτές τις αγενείς και απρεπείς παρεμβάσεις για το Σκοπιανό”.

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου

Προηγούμενο άρθροΠάτερ Ιωάννης Διώτης: “Προδοσία της Ορθοδοξίας η τιμητική υποδοχή του αιρεσιάρχου”. “Με πήραν σηκωτό γιατί φώναζα την αλήθεια της Ορθοδοξίας”
Επόμενο άρθροΜαρτυρια Σοκ!: «Κλείδωσαν το γιο μου σε σχολική αίθουσα γιατί φορούσε τη μάσκα λίγο κάτω απο τη μύτη!»