Για την πολύκροτη υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου” μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

«Με την περίπτωση της Κιβωτού του Κόσμου υπήρξε, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, από την εξέλιξη, μια αήθης, αναπάντεχη κυριολεκτικός “κεραυνός εν αιθρία”, ακραία μορφή ηθικής “δολοφονίας” ενός ανθρώπου και όχι απλώς ενός ανθρώπου, ενός κληρικού. Ο οποίος επί 25 συναπτά έτη διακονεί την Εκκλησία του Χριστού. Βαπτίζει. Περιθάλπτει εγκαταλελειμμένα παιδιά και εν πολλοίς προβληματικά. Τους ανοίγει δρόμους ζωής και ευτυχίας (…) Και αυτόν θέλουν κυριολεκτικά να τον θερίσουν. Να θερίσουν και τη μάνα και τον πατέρα από την καρδιά των παιδιών αυτών», ήταν η αρχική τοποθέτηση του πατέρα Στυλιανού.

«Αφήνουν να πλανάτε στην ατμόσφαιρα της κοινωνικής μας ζωής μια φρικτή συκοφαντία, την οποία ο νεαρός πρώην τρόφιμος της Κιβωτού “διέλυσε” με τη δημόσια μετάνοια και τη μαρτυρία του. Είναι, όμως, τρομερό και το γεγονός ότι φανέρωσε και τα ύπουλα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για να σπιλώσουν την αγνότητα και την καθαρότητα ενός ιερέα. Άραγε,θα βρεθεί εισαγγελέας ώστε να απαιτήσει λόγο από τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους και το συγκεκριμένο κανάλι;», συμπλήρωσε.

«Γνωρίζουμε από τα τελευταία τρία χρόνια την πληρωμένη προπαγάνδα για το μεγαλύτερο φιάσκο της Ιατρικής στην ιστορία της. Σήμερα μάλιστα είδε το μάτι μου ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων τελείωσε τον κόβιντ. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι δε τον “τελειώνει” η φύση ή η επιστημονική έρευνα. Τον τελειώνει η Βουλή των Αντιπροσώπων(…) Μπράβο στους Ρεπουμπικάνους που ανέτρεψαν τα αφηγήματα  των αριστερών, των λεγόμενων δημοκρατικών. Αυτές είναι οι επιταγές της μεγάλης επανεκκίνησης; Να σκοτώνει τον άνθρωπο και σωματικά και ηθικά;» αναρωτήθηκε.

«Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Θα ελέγξει τους συκοφάντες, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Και θα αποκαταστήσει τον φρικτά αδικημένο Πατέρα Αντώνιο στη θέση του πατέρα για χιλιάδες παιδιά (…) Πρέπει να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν αυτό το θέατρο που “έστησαν” σε πολύ υψηλά επίπεδα η ίδια η Πολιτεία», υπογράμμισε.

Τέλος, στάθηκε στο εξής: «Η κυρία πλοιοκτήτρια, η οποία διορίστηκε πρόεδρος χωρίς να δώσει ούτε μια σταλαγματιά αίματος ή ιδρώτα, διορίστηκε λοιπόν πρόεδρος στην Κιβωτό του Κόσμου, είναι αυτή που χρηματοδότησε το άγαλμα του δαίμονα, του Σατανά στη Νέα Σμύρνη. Και αυτή η οποία χρηματοδοτεί κάτι απαίσια, ακέφαλα όντα δτις πόλεις της Βούλας και της Γλυφάδας. Την ίδια ώρα, κατά την οποία ο πατήρ Αντώνιος βγάζει το Σατανά από τις καρδιές των ανθρώπων και φέρνει το Χριστό(…) Είναι ντροπή της και είναι ντροπή όσων της ανέθεσαν αυτό το έργο».

Προηγούμενο άρθροΜποτιλιάρισμα στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω τροχαίου
Επόμενο άρθροΕλιζαμπέτε Μπότσαρη, η Βραζιλιάνα απόγονος του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη που η Ελλάδα δεν της δίνει ιθαγένεια! – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM 103.6