Πατέρας Μιχαήλ: «Αναγκαζόμαστε να τρέχουμε σε διάφορες ενοριες για να καλύψουμε τα κενά εμβολιασμένων ιερέων που νοσούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα»

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο πατέρας Μιχαήλ, ζητώντας να παρέμβει στην εκπομπή, για να κοινοποιήσει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο ίδιος αλλά και πολλοί άλλοι ιερεις.

“Τέλη Σεπτεμβρίου που επέστρεψα από την νόσηση, είναι ζήτημα εάν έχω  λειτουργήσει στην ενορία μου 10 Κυριακές. Αναγκάζομαι να πηγαίνω από ενορία σε ενορία για να αντικαθιστώ ιερείς, που είτε έχουν πρόβλημα υγείας,  είτε έχουν φύγει από τη ζωή.

Αυτό συμβαίνει εδώ και 6 μήνες και αφορά εκτός από εμένα και πάρα πολλούς άλλους ιερείς που καλούνται να καλύψουν τα κενά.

Από τη δική μας Μητρόπολη   δεν έχει φύγει κανένας από κορονοϊό. Οι 80 από τους 110 ιερείς μας, ειναι εμβολιασμένοι  και συνεχώς τρέχουμε να καλύψουμε αυτούς, οι οποίοι νοσούν και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί έχουν φύγει από καρδιά, όχι από τον ιο”.

 

Προηγούμενο άρθροΖήσης Δεληχάς: «Να μας πει ο εμμονικός κος Πλεύρης ποιας χώρας οι πολίτες έχουν τεθεί σε ομηρία χωρίς όρια και ωθούνται στην εξαθλίωση»
Επόμενο άρθροΒασίλης Πολίτης: «Η Ουκρανία είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που έχει στις ένοπλες δυνάμεις της, μία παραμιλιταριστική οργάνωση. Και εμείς τους ξεπλύναμε μεσα στο ελληνικό κοινοβούλιο»