Πατέρας Ελπίδιος: “Επιχειρείται η παγκόσμια μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA – Οδηγούμαστε σε μία παγκόσμια φυλακή με αρχηγό τον Εωσφόρο.”

«Εύχομαι να καταλάβουμε αυτό που δεν καταφέραμε μέχρι τώρα. Το πιο μεγάλο λάθος είναι να μην μπορείς να δεις το λάθος» τόνισε μιλώντας στον Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο πατέρας Ελπίδιος. «Γι΄ αυτό η φώτιση του Θεού είναι η μεγαλύτερη ευεργεσία, γιατί με αυτήν, ανακαλύπτουμε το λάθος και μπορούμε να επιλέξουμε an θα βαδίσουμε σωστά ή λάθος. Οδηγούμαστε σε μία παγκόσμια φυλακή με αρχηγό τον Εωσφόρο».

«Νομίζω ότι δεν έχουμε δικαιολογία όταν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία να καταλάβουμε το μηχανισμό των γεγονότων. Είναι αλήθεια ότι το Focus Fm λειτουργεί τον τελευταίο καιρό σαν ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο. Αξιόλογοι και καταξιωμένοι επιστήμονες με εμπεριστατωμένες πλούσιες μελέτες και αναλύσεις, έχουν καταφέρει να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε πληρέστερα όλη την αλήθεια γύρω από δήθεν θεραπευτικά κατασκευάσματα, όπως είναι τα εμβόλια.
Το όλο θέμα στο σταθμό σας ερμηνεύτηκε τέλεια. Όσον αφορά την υλική πλευρά του θέματος, που είναι η υγεία των ανθρώπων. Βέβαια, δεν μπορεί να ερμηνεύσει κανείς με τη λογική, την ανεξήγητη βιαιότητα, τον εκβιασμό τον αφόρητο. Με τον οποίο προσπαθούν να προωθήσουν τα εμβόλια ακόμα και σε μωρά παιδιά, παρά τις ενστάσεις πολλών καταξιωμένων επιστημόνων», ανέφερε.

«Πολλοί με ρωτάνε «ποιο είναι τελικά πάτερ το βαθύτερο νόημα όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας-ποιος είναι ο ρόλος και ο απώτερος στόχος των ιατρικών αυτών παρασκευασμάτων που βίαια, οι ηγέτες του κόσμου προωθούν;
Σαν βάση θα έχω την Προφητική Φωνή της Αγίας Γραφής στο βιβλίο της Αποκάλυψης , αλλά και της πλούσιας Προφητείας των Εσχάτων, από τους Αγίους της εκκλησίας μας. Οι τρεις βασικές δομές που καθορίζουν την ομαλή πορεία ενός ανθρώπου είναι η λογική. τα συναισθήματα και η υγεία. Η σωστή πορεία των τριών αυτών εξασφαλίζουν την, κατά κάποιον τρόπο, ευτυχία της ανθρώπινης ζωής. Όλα αυτά, ελέγχονται από το ανθρώπινο DNA, όπως το έφτιαξε ο Θεός. Αυτός όμως που θα κατάφερνε να επέμβει στο DNA, θα μπορούσε εύκολα να ελέγξει τον κάθε άνθρωπο. Γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό και για το Θεό και για το διάβολο. Ο κάθε μηχανισμός για να λειτουργεί ομαλά και να μην καταστραφεί, έχει το φυλλάδιό του. Έτσι και ο Θεός μας έδωσε το δικό του θεϊκό φυλλάδιο που είναι η Αγία Γραφή. Με βάση το Ευαγγέλιο μπορεί το ανθρώπινο DNA να λειτουργεί σωστά, η εφαρμογή του είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη χαρά και την ευτυχία στον άνθρωπο. Η όποια αλλοίωση, ή μετάλλαξη αυτού του DNA, θα έφερνε μοιραία καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτό το ξέρει ο Σατανάς. Θέλοντας να κερδίσει τους ανθρώπους πλήρως, θα έπρεπε να επέμβει στο ανθρώπινο DNA, για να το αλλάξει. Οι μεγάλες και φοβερές εφευρέσεις της ιατρικής επιστήμης, του δίνουν πλέον τη δυνατότητα να το πετύχει. Αυτό συμβαίνει σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουν όλα όμως ένα αδύνατο σημείο, που λέγεται Πνοή του Θεού. Είναι η έμφυτη αγάπη που έχουμε όλοι μας. Αυτή θέλει να υπνωτίσει ο Σατανάς με το φόβο, για να την καταστείλει για να μας υποτάξει”. Δεν το πέτυχε ; Με τα φίμωτρα στη μύτη και στο στόμα και την τέλεια εκβιαστική διάθεση όλων των κυβερνήσεων να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμα και στα μωρά;».

«Τα εμβόλια, που στο μέλλον θα έχουν διαφορετική μορφή, σαν κύριο σκοπό, θα έχουν τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA . Δεν θα είναι ενέσιμα. Για παραπλάνηση. Και στο τέλος των εμβολίων, θα έχουμε και τον βίο συγχρονισμό, θα αλληλεπιδρούμε δηλαδή με τις δικές τους τεχνικέ», υπογράμμισε.

Σχολίασε επίσης την αυριανή επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας.

«Ο Πάπας έρχεται να μας πείσει κι εμάς ‘Εμβολιαστείτε οι πάντες, πάρτε όλοι έναν αριθμό. Αποδεχθείτε όλες τις θρησκείες, σαν ένα μονοπάτι που οδηγεί στο ίδιο τέρμα.΄ Όμοιος ομοίως αεί πελάζει. Πολλοί εκκλησιαστικοί ηγέτες που ελέγχουν την Ορθόδοξη εκκλησία αυτή, δεν είναι άνθρωποι του Πνεύματος του Θεού. Πείτε μου, μέχρι τώρα ποιος εκκλησιαστικός ηγέτης ορθόδοξος, σήκωσε το χέρι και είπε σε όλους αυτούς τους ξένους, “Με συγχωρείτε κύριοι, αλλά αυτά που λέτε δεν έχουν καμία σχέση με την Πίστη μας. Αυτοί οι άνθρωποι ηγούνται της Εκκλησίας του Χριστού”;».

«Όλοι οι ηγέτες, έγιναν επιστήμονες και λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα, μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Εκείνο που χρειάζεται να κάνουμε, σε αυτή τη άγρια κατάσταση που η Δημοκρατία έγινε δικτατορία, σατανική δικτατορία, είναι να πολεμήσουμε. Με το πιο δυνατό όπλο που μας διαθέτει ο Θεός, την Αγάπη», ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΟλλανδία: Με covid επιβάτες από τη Νότια Αφρική – Ήταν εμβολιασμένοι και είχαν αρνητικό τεστ
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 4.11 στη Μακεδονία και τη Θράκη