Μια ακόμα σοκαριστική καταγγελία που αφορά σε κακοποίηση και ξυλοδαρμό παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τον Βόλο.

Η αποτρόπαια πράξη του πατέρα δεν εκδηλώθηκε ούτε στο υπόγειο του σπιτιού, ούτε μέσα σε κάποιο δωμάτιο όπου κανείς δεν θα άκουγε τις κραυγές του παιδιού, αλλά στο μπαλκόνι. Οι περαστικοί σταμάτησαν και άκουγαν το παιδί να εκλιπαρεί τον πατέρα του να σταματήσει, ενώ η γειτόνισσα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Ωστόσο βρέθηκε τελικά… κατηγορούμενη.

Ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή.

Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε, εμφανίστηκε στο σπίτι του πατέρα για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί με βαναυσότητα από τον… στοργικό γονέα του, ο οποίος διεκδικούσε για την τιμή και την υπόληψή του η οποία θίχτηκε ένα ποσό που ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣτην Ελευσίνα σήμερα ο Αλ. Τσίπρας
Επόμενο άρθροΙράν: Συνεχίζεται ο «μεσαίωνας» – Γιαούρτωσαν γυναίκες που δεν κάλυπταν το κεφάλι τους //ΒΙΝΤΕΟ