Παρίστανε την νεκρή στο Facebook για να μην πληρώσει χρέος 268 δολαρίων

Μια γυναίκα από την Ινδονησία παρίστανε την νεκρή και στη συνέχεια έβαλε τον γιο της να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Facebook, προκειμένου να γλιτώσει από την υποχρέωση να πληρώσει ένα χρέος 268 δολαρίων.

Τα χρήματα έπρεπε να καταβληθούν ως τις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο η γυναίκα δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ποσό μέχρι την ημερομηνία εκείνη και ζήτησε παράταση ως τις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Star.

Ωστόσο και εκείνη η προθεσμία πέρασε και έξι μέρες αργότερα, στις 12 του μηνός, από τον λογαριασμό της κόρης στο Facebook ανακοινώθηκε ο θάνατος της μητέρας της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ανάρτηση έγραφε ότι είχε πεθάνει πάνω σε γέφυρα κοντά στο σπίτι της, στη Βόρεια Σουμάτρα. Ανακοινώθηκε, δε, και κηδεία.

Η σκηνοθεσία δεν στάματησε εκεί, καθώς στο Facebook υπήρχε και φωτογραφία σορού, τυλιγμένης με σεντόνι όπως και μια άλλη εικόνα από νοσοκομείο.

Δύο επιπλέον φωτογραφίες έδειχναν τη γυναίκα με κλειστά τα μάτια, παριστάνοντας τη… νεκρή.

Η κόρη φέρεται πάντως να παραδέχτηκε ότι όλα στην ανάρτηση ήταν ψέματα, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της είχε χακάρει τον λογαριασμό της πρώτης στο Facebook.

Προηγούμενο άρθροΕξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε απάτες και πλαστογραφίες -Πήραν 120.000 για προκαταβολές πώλησης ακινήτων που δεν έγιναν ποτέ
Επόμενο άρθροΣοκ στη Δράμα: Απόπειρα βιασμού 15χρονου από πατριό συμμαθητή του