Παρενέβη εισαγγελέας για το πάρτι του προέδρου του Δ.Σ.Α Δημήτρη Βερβεσού

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εορταστική συγκέντρωση στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Θα διερευνηθεί το εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή εάν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα siocial media από παρόντα στο πάρτι στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

Σε δήλωσή του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες τονίζει τα εξής:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Προηγούμενο άρθροΜε τρεις αλλαγές στο Σεράγεβο η Εθνική του Μπάσκετ
Επόμενο άρθροΣτην Αλβανία επέστρεψαν δύο λεωφορεία με εργάτες γης – Βρέθηκαν ορισμένοι θετικοί στον κορωνοϊό στα rapid test στην Κακκαβιά