«Παραλύει» αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ – Με 50 λεωφορεία η Θεσσαλονίκη στην απεργία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ με αιχμή την ακρίβεια και το υπέρμετρο ενεργειακό κόστος.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιώντας στάσεις εργασίας. Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Η κινητοποίηση θα αρχίσει από την έναρξη της πρωινής βάρδιας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας, ενώ το Συνδικάτο θα διαθέσει προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Οι υπηρεσίες του δημοσίου ,εφορίες, σχολεία, πολεοδομίες νομαρχίες και δήμοι αναμένεται να υπολειτουργήσουν ενώ παρόντες στην απεργία δήλωσαν οι νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας αποφάσισαν και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Στην πανελλαδική απεργία συμμετέχει και ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης.

Προηγούμενο άρθροΣεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ στα Βίλια Αττικής
Επόμενο άρθροΓιορτή ταξιαρχών, Αρχάγγελοι Μιχαήλ Γαβριήλ: Mεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας