ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -Σε εξέλιξη το 2ο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα»- Βαρυχειμωνιά σε όλη τη χώρα

Στο έλεος του δεύτερου και σφοδρότερου κύματος της κακοκαιρίας «Ελπίδα» βρίσκεται η χώρα, ενώ λίγο μετά τις 8 το πρωί, πυκνές χιονοπτώσεις ξεκίνησαν και στην Αττική. Η Τροχαία να ανακοινώνει απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για τα βαρέα οχήματα τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ παράλληλα  ζητά όλα τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Άγιος Στέφανος

Διόνυσος Αττικής

Περιστέρι

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα κύρια χαρακτηριστικά του δεύτερου κύματος θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πυκνές χιονοπτώσεις, ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και της ανατολικής Ελλάδας καθώς και στα νησιά του Αιγαίου και οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα ανατολικά.

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται, από το πρωί, στο Πήλιο και έχει σκεπάσει τα πάντα, ενώ στα λευκά ξύπνησε και ο Βόλος αφού χιόνι έχει αρχίσει να πέφτει, από τα ξημερώματα, και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ντυμένα στα λευκά ξύπνησαν σήμερα το πρωί τα νησιά των Κυκλάδων αφού η κακοκαιρία «Ελπίς» φέρνει χιόνι ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Σίφνος

Παράλληλα η τροχαία ζητά όλα τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύρος

Τήνος

Τήνος -Μονή Κεχροβουνίου

 

Σουφλί

Νέα Σκιώνη

Προηγούμενο άρθροΠονοκέφαλος στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη -Περιφερειακός – Αυξημένη κίνηση προς δυτικά