Παραιτήθηκε ο διευθυντής της Αυγής – Κλείνει το καθημερινό φύλλο

Την παραίτηση του υπέβαλε από διευθυντής της εφημερίδας Αυγής ο δημοσιογράφος Άγγελος Τσέκερης όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook. Συγκεκριμένα όπως έγραψε το καθημερινό φύλλο δεν είναι βιώσιμο και όπως τόνισε οι 5.000 συνδρομητές δεν αρκούν. Οι πόροι για να χρηματοδοτηθεί η καθημερινή έκδοση γράφει απλά δεν υπάρχουν.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων
«Δηλώνουμε απερίφραστα αντίθετοι σε κάθε σχεδιασμό για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ και τη διάλυση της ιστορικής εφημερίδας της αριστεράς και του τόπου, που συμπληρώνει φέτος τα 70 χρόνια από τη γέννησή της.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μετά από 7 δεκαετίες αδιάλειπτης καθημερινής μάχης για την ενημέρωση, η οποία ανετράπη μόνο από το καθεστώς των συνταγματαρχών, οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ παραμένουμε ακόμη εδώ και θα δώσουμε μάχη για να παραμείνει ανοιχτή η καθημερινή και κυριακάτικη έκδοση της, θα παλέψουμε για τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας.

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και κυνική τη στάση της Διοίκησης, η οποία ενώ εξακολουθεί να μην μας ενημερώνει επίσημα για το σχέδιο καταστροφής της ΑΥΓΗΣ, έχει αρχίσει ήδη να υλοποιεί σχέδιο για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου και την απώλεια αγνώστου αριθμού θέσεων εργασίας, εντείνοντας την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου, το οποίο είχαμε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή ως βόμβα στα θεμέλια του οργανισμού. Μέσα σε αυτό το κλίμα ενημερωθήκαμε και για την παραίτησή του διευθυντή της εφημερίδας Α. Τσέκερη, με αποτέλεσμα να μένει σήμερα διευθυντικά ακέφαλη.

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ- Ν. Aνδρουλάκης για εμβόλια: Ναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – θέση μου το αυστηρό covid pass
Επόμενο άρθροΩραιόκαστρο: Διακοπή νερού την Πέμπτη σε περιοχές στο Δρυμό