Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε επιβατική πτήση από το Παρίσι προς την Αθήνα, όταν ένας άντρας σε κατάσταση αμόκ οδήγησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στο σημείο έφτασε η Αστυνομία και προσήγαγετον άντρα μαζί με έναν ακόμη επιβάτη, οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση.

Οι δύο Γάλλοι επιβάτες φέρεται πως κατά τη διάρκεια της πτήσης ήρθαν σε διένεξη για άγνωστο λόγο, όταν ξαφνικά ο ένας  παρουσίασε  περίεργη συμπεριφορά, ερχόμενος  σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και  σηκώθηκε από τη θέση του, με τις αεροσυνοδους να προσπαθούν να τον οδηγησουν πίσω.

Σύμφωνα με μαερτυρίες, οι επιβάτες έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τον έδεσαν με πολλές ζώνες, ενώ απομάκρυναν τους επιβάτες από τα πίσω καθίσματα όπου και τον έδεσαν.

Ο πιλότος του αεροπλάνου αποφάσισε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και εξήγησε ότι έπρεπε να γίνει η προσγείωση για την ασφάλεια όλων.

Η πτήση έφτασε στον προορισμό της στις 3:10 το πρωί αντί για 1:25 που ήταν η αρχική ώρα άφιξης.

Προηγούμενο άρθροΞάνθη: Ελεύθερη η 27χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω »
Επόμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός: Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – 1 στους 2 δεν θα κάνει φέτος διακοπές