Στον Focus FM και στη Δέσποινα Μποτίτση μίλησε ο Νευροχειρουργός στο νοσοκομείο της «Νίκαιας» και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου.

Έκανε λόγο για τραγικές ελλείψεις στο σύστημα υγείας ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αττικής δήλωσε ότι το 95% των κλινών είναι κατειλημμένες.

Μίλησε επίσης για το νέο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση το οποίο αφορά στην έκδοση εξιτηρίων και τα Σαββατοκύριακο. Για αυτό είπε πως «δεν μπορούμε να εξαντλούμαστε σε αστεία καθαρά επικοινωνιακά μέτρα, καθώς κάτι τέτοιο γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και σε δεκάδες χιλιάδες νέους γιατρούς και υγειονομικούς που οι χειρισμοί των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων τους “έδιωξαν” από την Ελλάδα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

“Αν τυχόν γίνει η Αττική, χειρότερα από ό,τι ήταν η Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο, μη βγει μετά από κανένα μήνα πάλι ο κ. Κοντοζαμάνης να ξαναπεί ότι για τους θανάτους θα φταίνε οι γιατροί. Για τους θανάτους που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, θα φταίει ο ίδιος και η κυβέρνησή του, κανένας άλλος”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω ηχητικό:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση-Πρώτη δικαίωση των κατοίκων του Έβρου η οπισθοχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα επέκτασης του ΚΥΤ – Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση, την οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στην παραλία Αγγελοχωρίου