Παναγιώτης Παπαγιαννάκης “Η αντίθετη επιστημονική άποψη κυνηγιεται, προσπαθεί να φιμωθεί”.

“Προφανώς όλοι όσοι μιλούν με έγγραφα και αποδείξεις, κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων” σχολίασε ο γιατρός γαστρεντερολόγος  Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, στον Focus Fm και το Στέφανο Δαμιανίδη , αναφορικά με τη  μήνυση  που κατέθεσε εναντίον του, η διοίκηση του  Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

 ” Κατηγορούμαι  γιατί μίλησα για τις  παρενέργειες των εμβολίων και τη μη καταγραφή τους. Ενώ οι τηλεπιστήμονες που βγαίνουν στα πληρωμένα κανάλια, έχουν το ακαταδίωκτο. ‘Ήταν αναμενόμενο, το σύστημα πλέον βάζει κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο. Αν και  θεωρώ την κίνηση του νοσοκομείου τυπική- έπρεπε με κάποιον τρόπο να  ειναι και αυτοί  καλυμμένοι-δεν υπάρχει πλέον  καμία ηθική, κανένας φραγμός. Κυνηγιεται η  η αντίθετη επιστημονική άποψη, προσπαθεί να φιμωθεί”.

Αναφορικά με την πιθανότητα σύστασης πολιτικού κόμματος των γιατρών ο κος Παπαγιαννάκης τόνισε ότι όλοι εκείνοι που βγήκαν στην πρώτη γραμμή, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν κατάθεση ψυχής και υποστήριξε ότι θα πρέπει να μείνουν πιστοί σε αυτό που από την αρχή  τάχθηκαν.

“Κάποιοι ενδεχομένως να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητά τους πολιτικά, θεωρώντας τους εαυτούς τους “.βαριά χαρτιά”.Η δουλειά μας είναι δίπλα στους ασθενείς μας, δίπλα στην αλήθεια. Πρέπει να υπηρετήσουμε αυτή την αλήθεια ως το τέλος με στοιχεια. Ήδη το αφήγημα έχει καταρρεύσει”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Focusfm/παναγιωτης-παπαγιαννακης-150422/ width=100% height=120 hide_cover=1]

Προηγούμενο άρθροΜία νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Βαθιώτης.”Υγειονομικοί και κυβερνητικοί διαχειριστές οφείλουν να αποτρέψουν τον θάνατό των απεργών πείνας, ανακαλώντας τον επαίσχυντο νόμο. Διαφορετικά ευθύνονται για ανθρωποκτονια εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως”.