Οι τεράστιες παραλείψεις, η εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας σε θέματα ασφάλειας και οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στοίχισαν τη ζωή σε τόσους αθώους ανθρώπους και στέρησαν για πάντα το χαμόγελο από τα χείλη των δικών τους!

Είναι τεράστια η πολιτική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 15 ετών γι αυτό και δε θα ανεχθούμε τη μετακύλισή της σε αποδιοπομπαίους τράγους. Απαίτησή μας: Να αναζητηθούν οι ευθύνες, να δοθούν εξηγήσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Είναι καιρός να πάρουμε εμείς, οι απλοί πολίτες, την κατάσταση στα χέρια μας και με τον αγώνα μας να προστατεύσουμε τη ζωή μας, να εξασφαλίσουμε το μέλλον που έχουν ανάγκη οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας!

Συμπολίτες, πρέπει να τους σταματήσουμε!

Ούτε η πρωτοφανής αυτή εθνική τραγωδία δεν φαίνεται ικανή να πτοήσει την πίστη της κυβέρνησης στο δόγμα της ιδιωτικοποίησης των πάντων! Ενώ όλοι γνωρίζουμε πως το έγκλημα των Τεμπών είναι αποτέλεσμα της απαξίωσης των Ελληνικών Σιδηροδρόμων και της ιδιωτικοποίησής τους, εν μέσω εθνικού πένθους, με απύθμενο θράσος, το Μέγαρο Μαξίμου και Υπουργείο Ενέργειας κάνουν με πολυνομοσχέδιο-εξπρές το πρώτο βήμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» καλεί φοιτητές, μαθητές, συλλογικότητες, σωματεία, συλλόγους, φορείς και όλους τους πολίτες της Πιερίας σε νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, ώρα 18:30 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Μέχρι εδώ! Όλοι στους δρόμους!

Οι συλλογικότητες που επιθυμούν να συμμετέχουν ονομαστικά στη διαμαρτυρία και να στηρίξουν το παραπάνω κάλεσμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://www.ecss2006.com/ASP/eodnp/PART/index.asp?myID=PS_5t!!c_mySEC

Προηγούμενο άρθροΕργασίες από την ΠΚΜ για δύο εβδομάδες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών
Επόμενο άρθροΝεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από φορτηγό, νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη.