Π. Στυλιανός Καρπαθίου: «Ως εδώ με τους ιερείς-φερέφωνα συγκεκριμένου πολιτικού σχεδιασμού»

 

Για ορισμένους ιερείς που «αποτελούν φερέφωνα συγκεκριμένων πολιτικών σχεδιασμών, προπαγανδίζοντας υπέρ αυτών» αλλά και την πρόσφατη ανακοίνωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος είπε “Ως εδώ” για την προαναφερθείσα κατάσταση μίλησε τον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

«Οι παρεμβάσεις των τριών Μητροπολιτών, υπολείπεται ο Πειραιώς, ο οποίος δεν έκανε κάποια δήλωση και η επέμβαση αυτή του Αρχιεπισκόπου έχουν την αξία τους. Για να σταματήσουν οι σεβαστοί πατέρες να ομιλούν με τον τρόπο αυτό, χωρίς ερείσματα και χωρίς βάση», ανέφερε αρχικά ο πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου και συνέχισε:

«Υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο γνωρίζετε εσείς, οπαδοί του οποίου μας βρίζουν χυδαία στα τηλέφωνα, επειδή πήραμε θέση όχι πολιτική, αλλά πνευματική, αποδεχόμενοι και αυτοί όπως και οι εμβολιασμένοι αρχηγοί τους ότι τα προϊόντα των εκτρώσεων μπορεί να χρησιμοποιούνται ως μέσα θεραπευτικά. Αυτοί οι οποίοι κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο κόμμα αποδέχονται αντιχριστιανικές θέσεις»

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου. έγινε πιο συγκεκριμένος, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος «ΝΙΚΗ» και τη θέση του τελευταίου για τις αμβλώσεις.

«Η πονηρή ειδησεογραφία των συστημικών μέσων ταυτίζει το κόμμα αυτο με τους ανεμβολίαστους. Με τους ανθρώπους οι οποίοι αντιστάθηκαν σε όλο αυτό τον παραλογισμό της παρελθούσης τριετίας. Και θεωρεί ότι συνασπίστηκαν για πολιτικές σκοπιμότητες υπό το κόμμα αυτό»

«Πληροφορήθηκα ότι 45 πατέρες στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν σε μυστική σύναξη για την ενίσχυση του κόμματος “ΝΙΚΗ”. Σας απορρόφησε ο κομματικός…παροξυσμός.  Δε καταλαβαίνετε ότι γίνατε κομματάρχες», συμπλήρωσε αναφερόμενος  στους ιερείς που προπαγανδίζουν υπέρ του νεοσύστατου αυτού κόμματος.

«Επικαλούνται πίστη το Χριστό και αποδέχονται εμμέσως πλην σαφώς  τα προϊόντα των εκτρώσεων. Για ποιο Χριστό μιλάνε; Πίστη στο Έθνος. Και διεργάζονται την εγκατάσταση των εποίκων. Για ποια Πατρίδα εν τέλει μας λένε; Γιατί, λοιπόν, μας βρίζουν. Αν θέλετε, κ. Δαμιανίδη να καλέσετε σε ένα κοινό τραπέζι συζήτησης εμένα με αυτούς τους ιερείς ή αυτούς από τη ΝΙΚΗ», κατέληξε αγανακτισμένος ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Ποινική δίωξη σε στελέχη του ΟΣΕ για τη μετάταξη του σταθμάρχη
Επόμενο άρθροΚαιρός: Συννεφιά με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες