π. Στυλιανός Καρπαθίου – Κωνσταντίνος Φαρσαλινος για τις επιπτώσεις των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία

Close-up medical syringe with a vaccine.

Στον FOCUS FM 103.6 και την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη “8-11” φιλοξενήθηκαν οι Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου και ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (ιατρός), μιλώντας, μεταξύ άλλων για τις επιπτώσεις των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία.

Από τη μία, ο Πατέρας Στυλιανός ξεκίνησε την αναφορά του στα εμβόλια, μετά και τις δηλώσεις της κ. Παγώνη σε τηλεοπτικό πάνελ ότι “τα εμβόλια έσωσαν ζωές και ότι είτε το εμβόλιο είτε το απλούστερο αντιϊκό φάρμακο μπορεί να έχει παρενέργειες, τις οποίες δε κρύψαμε”:

«Η κ. Παγώνη, όπως έχω ξαναπεί, είναι η μασκότ της υπόθεσης. Δεν ομιλεί επιστημονικά, το χαρακτηριστικό της είναι να μιλάει μόνο για μελέτες. Έχω δύο μελέτες, μία από το τέλος του 2022 και μία από τον Μαρτίου του 2023. Μόνο για το 2022 είχαμε 300.000 θανάτους από τα εμβόλια και ενάμιση εκατομμύριο βλάβες για τους ανθρώπους. Επισήμως μας λέει ο ΕΟΔΥ ότι έχουμε 62 θανάτους» και πρόσθεσε:

«Έχουμε σε όλη αυτή τη διάρκεια της πανδημίας παγκοσμίως τουλάχιστον τριακόσιες χιλιάδες θανάτους από το εμβόλιο(…)Δε μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Έβαζαν στο νοσοκομείο ανθρώπους με 90-92 ανθρώπους και μετά από λίγο “έφευγαν”. Βλέπανε ράσο και κάνανε όπως ο ταύρος όταν βλέπει αίμα. “Φάγανε” πόσους δεσποτάδες. Πρέπει να επιληφθεί των υποθέσων αυτών η Δικαιοσύνη κάποια στιγμή»

«Η σκοπιμότητα έγκειται σε δύο ακριβώς πυλώνες: ο πρώτος είναι ο αποπληθυσμός της γης και ο άλλος τα οικονομικά συμφέροντα. Ο ρόλος της Pfizer, βλέπετε είναι ιδιαίτερα σκοτεινός για τον αποπληθυσμό».

Ακούστε τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Από την άλλη, ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός σχολίασε αρχικά το γεγονός της άγνοιας που υπήρχε στην επιστημονική κοινότητα για τις παρενέργειες των εμβολίων προτού αυτά κυκλοφορήσουν  για χρήση, κάτι που σαφώς εμπεριείχε κινδύνους:

«Πρέπει να γίνονται πριν (σ.σ. οι έλεγχοι), σε εύλογο χρονικό διάστημα. Δε μπορείς να τα ελέγξεις όλα με μια κλινική μελέτη, γι’ αυτό υπάρχει και η μετέπειτα παρακολούθηση, η οποία όχι μόνο δεν υπήρχε, αλλά σαμποταρίστηκε από ένα κλίμα τρομοκρατίας, όπου όποιος μιλούσε για παρενέργειες, το λιγότερο διώκονταν ποινικά και χαρακτηρίζονταν “ψεκασμένος”».

Συμπλήρωσε, αναφορικά με μέρος των δηλώσεων  της κ. Παγώνη για “νέα εμβόλια και ενδεχόμενο καθιέρωσης ετήσιου εμβολιασμού”:

«Η κ. Παγώνη δεν ήταν η… οπαδός του συνθήματος “είναι ασφαλές”, αλλά και το ότι είναι το παμμφάρμακο σχ σχέση με τα άλλα. Ο κ. Βασιλακόπουλος έλεγε ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τις θρομβώσεις και ότι ο γενικός πληθυσμός έχει περισσότερες θρομβώσεις από τους εμβολιασμένους. Η αξιοπιστία τους είναι μηδενική(…) Η επιστήμη την οποία επικαλούνται θέλει να κάνουμε πέντε δόσεις. Πόσοι από αυτούς κάνανε πέντε δόσεις;

Ακούστε τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Προηγούμενο άρθροΖάκης Πολυζωίδης: «Ο κόσμος να καταλάβει ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες και να πάρει τα μέτρα του, να είναι σε εγρήγορση»
Επόμενο άρθροΒροχερός ο καιρός σήμερα – Έντονα φαινόμενα σε Μακεδονία και Θεσσαλία