«Έχω ενισχύσει την πεποίθησή μου ότι πρόκειται περί καθαρού ανθρώπου, και αυτού και της πρεσβυτέρας. Τα γεγονότα και η ιστορία όλου αυτού του αφηγήματος αποδεικνύουν ακριβώς αυτά τα οποία είπαμε από την πρώτη στιγμή» τόνισε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου στην εκπομπή “Focus 8-11” και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ερωτηθείς σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Είχα επανειλημμένες, επίμονες, συνεχείς κλήσεις για να εμφανιστώ σε κανάλια πάνω σε αυτό το θέμα, παρακλήσεις κυριολεκτικά», υπογράμμισε. «Ξέρω για κάποιο δημοσιογράφο , ο οποίος δυστυχώς ευτελίζει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, με έχει ξανά ενοχλήσει χωρίς τη δική μου συγκατάθεση και εκείνο το οποίο θα περιμένει κάποια στιγμή εφόσον θελήσει να συνεχίσει (…) θα είναι τα αστικά δικαστήρια» πρόσθεσε. «Είναι έτοιμη η προσφυγή, απλά του αφήνω χρόνο και τον προειδοποιώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή, άλλη μία τέτοια αναφορά και πάμε στα αστικά δικαστήρια. Χωρίς τη γνώμη μου, χωρίς τη συγκατάθεσή μου, να εμφανίζει το πρόσωπό μου και να ομιλεί περί εμού χωρίς να είμαι εγώ παρών…» τόνισε.

Για τη δημιουργία τεχνητών εμβρύων υπογράμμισε ότι «η μητρότητα εξαλείφεται και προωθούν την κατασκευή ανθρώπων-δούλων». «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έχουν τη νοημοσύνη που ελευθέρως έχει ο κάθε άνθρωπος και θα είναι αναλώσιμοι. Όλη αυτή η διαδικασία, πραγματοποιείται με κεντρικό άξονα πάντοτε, την εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν πρόκειται για  πρόβλημα υπογονιμότητος , αλλά κατ΄εξοχήν είναι έλεγχος του πληθυσμού», σημείωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν στόχο τους καταρχάς το Χριστό και την εκκλησία. Δεν είναι λίγες φορές που ο Χαράρι έχει μιλήσει για το Θεό και τη θρησκεία μας πάντα με πρόσημο αρνητικό. Οι άνθρωποι αυτοί, θέλουν να μιμηθούν τη φύση. Και αυτός ο οποίος μιμείται το φυσικό, λειτουργεί παρά φύση. Ο άνθρωπος είναι διαχειριστής και όχι Κύριος του κόσμου, παραβιάζεται η έννοια της ιερότητας. Αυτό που διδάσκει ο Χαράρι είναι ο Αυτοθεούμενος ναρκισσισμός», είπε.

«Πολύ σημαντικό είναι ότι θέλουν να ελέγχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ανθρώπων με παρεμβάσεις. Πως θα γίνονται αυτές οι παρεμβάσεις, μέσα στον εγκέφαλο των ανθρώπων; Από δω και πέρα μπαίνουμε σε μια άλλη διάσταση. Θα πρέπει να ανταποκρίνεται ο εγκέφαλος σε έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό. Σε κάθε περίπτωση, χάνεται η ελευθερία του ανθρώπου, χάνεται ο ίδιος ο άνθρωπος. Πρέπει να φωνάξουμε δυνατά και να σταθούμε απέναντι σε όλα αυτά τα γεγονότα», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΧαμός από το ρεπορτάζ του Focus FM 103.6 για τα απαράδεκτα σκηνοθετικά ευρήματα σε παιδική παράσταση του ΘΟΚ
Επόμενο άρθροΒροχερός σήμερα ο καιρός – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία