Το νομό Αργολίδας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Σε ομιλία του σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αργολίδας, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε:

“Αυτή η Κυβέρνηση αξιολογείται μέρα με τη μέρα από τους Έλληνες πολίτες και θα αξιολογηθεί στο τέλος της τετραετίας, όταν θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, το 2027. Αναλογιστείτε, λοιπόν, τι θα γίνει αν στις 10 Ιουνίου, δεν επιβεβαιωθεί, ξανά, αδιαμφισβήτητα η σταθερότητα της χώρας. Σε κάθε μεγάλη τομή που θα πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση, κάθε φορά που θα πρέπει να μπει η αστυνομία στα πανεπιστήμια να τα εκκενώσει από αυτούς που κάνουν καταλήψεις, όπως σήμερα στην Νομική, όταν θα θέλουμε να νομοθετήσουμε ξανά μεταρρυθμίσεις όπως τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, την επιστολική ψήφο, το οικονομικό πρόγραμμα, που έχουμε ήδη νομοθετήσει κατά 50%, τα απογευματινά χειρουργεία, θα βγαίνουν και θα λένε “κάντε εκλογές, δεν έχετε νομιμοποίηση”.

Μόνη λύση είναι να αποστομωθεί η προπαγάνδα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο: Ένας τρόπος υπάρχει, οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Αυτή είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης”.

Προηγούμενο άρθροΚασσελάκης: Η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη – Xρειαζόμαστε άμεσα μέτρα
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Έσκισε από το βήμα της Βουλής τη Συμφωνία των Πρεσπών// ΒΙΝΤΕΟ