Ουκρανία: Ουρές χιλιομέτρων από πολίτες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – Νεκρό ένα αγόρι από βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

KYIV, UKRAINE - FEBRUARY 24: Inhabitants of Kyiv leave the city following pre-offensive missile strikes of the Russian armed forces and Belarus on February 24, 2022 in Kyiv, Ukraine. Overnight, Russia began a large-scale attack on Ukraine, with explosions reported in multiple cities and far outside the restive eastern regions held by Russian-backed rebels. (Photo by Pierre Crom/Getty Images)

Ένα αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από βομβαρδισμό πολυκατοικίας στο Χάρκοβο σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία. Την ίδια ώρα εικόνες πανικού στην Ουκρανία με χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους δημιουργώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα.Συγκεκριμένα οι Ουκρανοί επιλέγουν να αφήσουν τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς την δύση, χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από την πρωτεύουσα του Κιέβου με την διαδρομή προς τα δυτικά να έχει απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Την ίδια ώρα μεγάλες ουρές επικρατούν έξω από τράπεζες και βενζινάδικα, με τους αξιωματούχους της Ουκρανίας να ανακοινώνουν πως για την ώρα δεν υπάρχει θέμα με την επάρκεια των καυσίμων, ενώ όσο αφορά της τράπεζες λειτουργούν μόνο με ΑΤΜ.

Προηγούμενο άρθροEuroferry Olympia: Εντοπίστηκε και τέταρτη σορός
Επόμενο άρθροHXHTIKO- Γιώργος Ρωμανός στον Focus FM: Το «ουκρανικό» μικρό μέρος των σχεδίων ΗΠΑ–ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας