Ορθόδοξο λάδι για το χρίσμα του Βασιλιά Καρόλου

Το ιερό λάδι που θα χρησιμοποιηθεί για το χρίσμα του βασιλιά Καρόλου, την πιο ιερή στιγμή της τελετής στέψης,  έχει καθαγιαστεί στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου αντικατοπτρίζοντας τους δεσμούς του Βρετανού μονάρχη με τους Αγίους Τόπους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Παλατιού.

Ο Μακαριώτατος Θεόφιλος Γ’, ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων και ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος της πόλης Χοσάμ Ναούμ, καθαγίασαν το χριστουγεννιάτικο λάδι στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, αναφέρει η ίδια πηγή.

Βασισμένο στην ίδια φόρμουλα με το λάδι που χρησιμοποιήθηκε στη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1953, το ιερό λάδι που προορίζεται για τον Κάρολο, αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα αρωματισμένων ελαίων με εκχυλίσματα σουσαμιού, γιασεμιού και κανέλας.

Προηγούμενο άρθροΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος στο ATLASTV: Δεν θέλουν την επαρχία, δεν θέλουν την Μακεδονία, δεν θέλουν τους υπόλοιπους Έλληνες!