Ωραιόκαστρο: Μόνο ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση από το γραφείο αρχείου Πολεοδομίας

Μόνο ηλεκτρονικά θα γίνεται από σήμερα Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά στις αιτήσεις σχετικά με αντίγραφα από το αρχείο Πολεοδομίας (σχέδια οικοδομικών αδειών, Νόμος 3843/10) λόγω μεταφοράς του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) σε νέες εγκαταστάσεις όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν για την εξυπηρέτησή τους να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

Πιο αναλυτικά, διευκρινίζεται πως η παραλαβή των εγγράφων από το γραφείο του αρχείου θα γίνεται μετά από την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση dom[email protected] και με την επισύναψη της αντίστοιχης αίτησης.

Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία του αιτούντος και απαραιτήτως να αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης, στη φόρμα του εγγράφου πρέπει να γίνεται επιλογή των αιτουμένων στοιχείων και να μην γίνεται αόριστη αναφορά.

Η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα ορίζεται έπειτα από επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής κλήσης της Υπηρεσίας προς τον αιτούντα.

Προηγούμενο άρθροΜε Τσαμπούρη και Κιτόκο στο ΟΑΚΑ ο Απόλλων Σμύρνης
Επόμενο άρθροΕπίθεση Κούγια σε ΠΑΟΚ και Γιώργο Σαββίδη