Ομολογία από την Ντόρα Μπακογιάννη – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει διαφορετική στάση στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε επίσημα ότι η ΝΔ στην εξωτερική πολιτική συγκλίνει περισσότερο με ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, παρά με Ελληνική Λύση 

Πλήρως δικαιωμένη η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν αναφέρουν ότι δεν εμπιστεύονται κανέναν επομένως δεν μπορούν να συνεργαστούν ούτε με ΝΔ ούτε με ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

Η κυρία Μπακογιάννη ξεκαθάρισε στον αέρα ότι η εξωτερική πολιτική και η πολιτική των εθνικών θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας διαφέρει άρδην από την αντίστοιχη της Ελληνικής Λύσης και ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των δύο.

Βέβαια η Ελληνική Λύση έχει ακολουθήσει πατριωτική πολιτική στα εθνικά και όχι διεθνιστική καθώς συνεχίζει να είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν θέλει συνεκμετάλλευση με του Τούρκους στο Αιγαίο και έχει διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τα ζητήματα της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου. Εκεί που η ΝΔ ενδίδει και συμφωνεί με ΥΣΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική Λύση στέκεται απέναντι στους τρεις καθώς είναι ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΟ 24χρονος που κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο είναι ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης στη Ν.Σμύρνη
Επόμενο άρθροΚρήτη: «Βουτιά» θανάτου για 65χρονο από τον 3ο όροφο του ΠΑΓΝΗ