Ομόφωνα αθώοι, Σερέτης και Δαμιανίδης

Ο Focus FM 103.6 έχει αποδείξει, ιδιαίτερα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, ότι είναι το μοναδικό ραδιόφωνο της Ελλάδας, που μάχεται με κάθε κόστος για την αλήθεια!

Αυτός ο αγώνας ενοχλεί πολλούς και δεν είναι λίγες οι φορές που με πρόστιμα αλλά και μηνύσεις σκοτεινοί κύκλοι επιχειρούν να σταθούν εμπόδιο στην σωστή ενημέρωση των Ελλήνων.

Δεν πάει καιρός που ο ιδιοκτήτης του Focus FM 103.6 Γρηγόρης Σερέτης και ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης έκατσαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Αφορμή στάθηκαν οι αποκαλύψεις που ακούστηκαν σε εκπομπή του ραδιοφώνου μας αναφορικά με τις συνέπειες των πειραματικών σκευασμάτων σε Έλληνες πολίτες. Στο δικαστήριο αντιμετωπίσαμε τόσο την δυσπιστία των δικαστικών λειτουργών, όσο και την εμμονή των κατηγόρων μας που επιθυμούσαν την καταδίκη μας χωρίς τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία! Παρά όμως το εχθρικό περιβάλλον που αντιμετωπίσαμε, το αθώος που ακούστηκε στο δικαστήριο της Δράμας ήταν εκκωφαντικό! Αθώος ο Γρηγόρης Σερέτης, αθώος και ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας άσκησε (για τα μάτια του κόσμου) έφεση στην αθωωτική απόφαση, δίνοντας έτσι μία παράταση στην δικαστική περιπέτεια.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, την στήριξη, και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ο αγώνας του Focus FM 103.6 συνεχίζεται χωρίς εκπτώσεις, χωρίς φόβο, και με μοναδικό γνώμονα την αλήθεια!!

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία! Έπεσε στη θάλασσα να βοηθήσει γυναίκα που πνιγόταν και πνίγηκαν και οι δύο
Επόμενο άρθροΟ Πόλεμος 5ης Γενιάς