Όλα όσα είπαν, στον Στέφανο Δαμιανίδη, Καρατσιώλης και Κασταμονίτης! – BINTEO Focus FM

Ακούστε όσα είπαν, στον Στέφανο Δαμιανίδη, Καρατσιώλης και Κασταμονίτης!

“Πολύ μεγάλο πολιτικό φιάσκο της κυβέρνησης της Αυστραλίας” χαρακτήρισε την υπόθεση Τζόκοβιτς ο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης Θάνος Καρατσιώλης.

“Από όσο γνωρίζω, εξασφάλισε τη βίζα για την Αυστραλία από την αρμόδια διπλωματική αρχή και δεν είναι κανένας τυχαίος ο άνθρωπος, έχει ολόκληρο επιτελείο. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι χωρίς να είναι βέβαιος ότι είναι εντάξει με τα χαρτιά του. Και ξαφνικά μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο ακυρώθηκε η βίζα του, προφανώς κατόπιν της πίεσης της κοινής γνώμης. Νομίζω ότι είναι πολύ αυστηροί και τυπικοί οι Αυστραλοί το έχουν στο αίμα τους, δεν κάνουν διαχωρισμούς. όπως και να έχει αυτό που συνέβη, είναι απαράδεκτο. Επιχείρησαν να τον ξεφτιλίσουν. Και γιατί; Μετά από αυτή την τρομερή διασπορά που έχει γίνει παγκοσμίως, αποδείχθηκε αν μη τι άλλο ότι με τον εμβολιασμό η πανδημία ούτε εξαφανίζεται, ούτε μειώνεται, το αντίθετο μάλιστα . Άρα όταν κάνεις εμβόλιο, ξεκάθαρα το κάνεις για τον εαυτό σου δεν υπάρχει αυτό για το τείχος ανοσίας. Δεν θέλει κάποιος να κάνει εμβόλιο, δεν κάνει εμβόλιο. Είναι πολύ σοβαρό πράγμα να σου λένε, δεν μπορείς να μπεις στη χώρα, αν δεν έχεις κάνει εμβόλιο. Γιατί, αφού και εγώ μεταδίδω και ο εμβολιασμένος μεταδίδει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο” υπογράμμισε ο κος Καρατσιώλης.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ο γνωστός νομικός υποστήριξε ότι “είναι απαράδεκτο να μένουν εμμονικά εκτός οι υγειονομικοί που γνωρίζουν πως λειτουργούν τα νοσοκομεία, γιατί απλά δεν είναι εμβολιασμένοι”.

“Έχουμε περάσει σε μία περίοδο κυριαρχίας του τυπικού και όχι του ουσιαστικού,γιατί το ουσιαστικό είναι η υγεία. Τελικά από ότι αποδείχτηκε μεταδίδουν κανονικότατα, με κανονικό ιικό φορτίο και οι εμβολιασμένοι. Πρόκειται για πανδημία των εμβολιασμένων, αυτό είναι πολιτικός εκβιασμός”.

Ο κος Καρατσιώλης χαρακτήρισε τους Έλληνες δημοσιογράφους “κωμικούς” και τόνισε ότι παρακολουθεί φανατικά το Νίκο Ευαγγελάτο γιατί “τον θεωρεί τον κορυφαίο Έλληνα κωμικό. Υπάρχει μονόπλευρη εντελώς ενημέρωση. Μας πλασσάρουν ένα αφήγημα το οποίο προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια ενώ διαψεύδεται πανηγυρικά μόνιμα. Νιώθει κανείς ότι ζει έναν ανάποδο κόσμο, οπου τα παράλογα είναι λογικά και το αντίθετο, Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει το σύνταγμα όπως θέλει. Είναι εντελώς υποκειμενικό πια.”

Αναφορικά με την ποιότητα ης δικαιοσύνης ο κος Καρατσιώλης υποστήριξε οτι οι δικαστές σήμερα μπορούν από ελάχιστα έως καθόλου να βοηθήσουν να βρούμε το δίκιο μας.

“Δικαιοσύνη και δικαστές υπακούουν στις αποφάσεις και στα δόγματα, στα θέσφατα της επιτροπής των ειδικών. Αυτό το καθεστώς δεν μπορεί να αλλάξει ούτε με τις εκλογές. Δεν μπορεί να αλλάξει έτσι το κράτος. Μόνο με “επανάσταση”, με το να βγουν όλους τους δρόμους, έτσι γίνεται για μένα, αυτή είναι η άποψή μου. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Να βγουν όλοι στους δρόμους, κάνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, να πιάσουν τους βουλευτές να παραπονεθούν μόνο έτσι. Αλλά πρέπει να υπάρχει η λεγόμενη “κρίσιμη μάζα” ένας σοβαρος και ποιοτικός αριθμός ανθρώπων που θα εξεγερθούν”.

///

Ενδιαφέρονται στοιχεία που εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεται η Ελλάδα στα όσα συμβαίνουν σήμερα στο Καζακστάν, έδωσε στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη ο ερευνητής-συγγραφέας, Χρήστος Κασταμονίτης.

“Το Καζακστάν είναι μία πάρα πολύ πλούσια χώρα η οποία έχει μία πόλη φάντασμα την Άστανα ή Αστάνα – αναγραμματισμός της λέξης σατανάς . Η Αστάνα λοιπόν, αυτή η μυστικιστική πόλη, έχει κτίρια τα οποία είναι φτιαγμένα σαν διαβήτες και βρίσκεται στην κατηγορία των yellow cities που φτιάχνει Κίνα ανά τον κόσμο. Πόλεις οι οποίες είναι κενές και περιμένουν σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις να πάει ένα εκατομμύριο πληθυσμός, από την ελίτ της Κίνας. Ήδη στην Ανγκόλα είναι 72 αυτές οι πόλεις, μασονικό νούμερο.” ανέφερε ο κος Κασταμονίτης.

“Όταν πριν από 30 χρόνια το Καζακστάν ανεξαρτητοποιήθηκε, πήρε σύμβουλο εκπρόσωπο της τράπεζας της οικογένειας Rothschild , η οποία έχει εκπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα έχει τον σημερινό Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια που τον προορίζει κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός της χώρας. οικογένεια Rothschild και η τράπεζα που έχει παρουσία σε 154 χώρες του κόσμου, τροφοδότησε πληροφορίες στο Καζακστάν να πουλήσει τα πάντα. Έτσι η κυβέρνηση του Καζακστάν πέρα από τη διαχείριση του πετρελαίου τα πούλησε όλα και κάποια στιγμή ο κόσμος βρέθηκε σε ανέχεια.Ανάμεσα σε αυτούς που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν προέκυψαν κάποιοι οι οποίοι ξεκίνησαν ταραχές , ακροβολίστηκαν,έβγαλαν όπλα, πολύ απλά δεν είναι Καζακστάν Ανήκουν σε μία εταιρεία, είναι οι ΄ιδιοι που αυτή τη στιγμή φυλάνε την Ελληνική βουλή, είναι αμερικανικής προέλευσης, γιατί πολύ απλά υπάρχει το σχέδιο της καταλύσεως.” συνέχισε ο γνωστός ερευνητής.

“Μετά το τηλεφώνημα Μπάιντεν – Πούτιν δόθηκε το πράσινο φως από το Λευκό Οίκο ” καταστρέφετε τη Ρωσία”. Και εφόσον δεν μπορείς να καταστρέψεις τη Ρωσία, χτυπάς τις χώρες επιρροής, που είναι το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν – θα γίνουν και εκεί τα ίδια πράγματα, θυμηθείτε το. Μπαίνουν λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία όλοι οι κομάντος της Ρωσίας και έχουν καθαρίσει την ιστορία Αυτό τι σημαίνει ότι οι Ρώσοι από κει που ήταν έτοιμοι να μπουν στην Ουκρανία – και ουσιαστικά αυτό που είπε ο Μπάιντεν στον Πούτιν ήταν ” μην κάνεις μπραφ στην Ουκρανία, γιατί θα κάνουμε και εμείς”, είπε.

“Για να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης σας λέω ότι έχουν βρεθεί αποκεφαλισμένοι αστυνομικοί από τους υποτιθέμενους διαδηλωτές. Αυτός είναι κλασσικός θάνατος από ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί στη Νικαράγουα, στο Μεξικό, στην Ονδούρα. Που εμπλέκεται τώρα η Ελλάδα ; Υπάρχει μία καθυστέρηση της εμπλοκής της Ρωσίας με την Ουκρανία ένα τρίμηνο, τετράμηνο, πεντάμηνο. Για να μεταφερθούν δυνάμεις από την Αμερική ξανά στην Ευρώπη, στη χώρα μας, που τώρα παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι σε δυσμένεια Οπότε, τα περισσότερα από αυτά τα πυρομαχικά θα έρθουν στη Σούδα στην Κρήτη. ‘Ετσι αναβαθμίζεται και ο ρόλος της Ελλάδας στρατιωτικά απέναντι στην πάμφτωχη Τουρκία. Το κομμάτι της υπόθεσης που είναι το πιο σημαντικό από όλα είναι το εξής. Η ίδια εταιρεία, η Τράπεζα των Rothschild η οποία έχει δώσει αυτές τις κατευθύνσεις στο Καζακστάν έχει δώσει τις ίδιες κατευθύνσεις και στην Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία έχει πουλήσει σχεδόν τα πάντα και έχουμε να δούμε πολλά και στη χώρα μας”.

Προηγούμενο άρθροΠτώμα γυναίκας βρέθηκε σε ρέμα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΚΚΕ: Τα νέα ψίχουλα δεν καλύπτουν στο ελάχιστο τις τεράστιες αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος