ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η αποκάλυψη ότι στον τόπο του «εθνικού εγκλήματος των Τεμπών» βρέθηκε ουσία που χρησιμοποιείται για τη νοθεία καυσίμων, επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης.

Από την πρώτη στιγμή με δημόσιες παρεμβάσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Ελληνική Λύση απαίτησε να αποκαλυφθεί το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν ελλιπείς και ύποπτες. Για αυτόν το λόγο, η Ελληνική Λύση σε μία από τις πρώτες ενέργειες της στο κοινοβούλιο, ζήτησε άμεσα την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Εθνικό έγκλημα των Τεμπών. Όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί προεκλογικά.

Τα νέα στοιχεία λοιπόν τεκμηριώνουν την απόπειρα συγκάλυψης ενός εγκλήματος με δεκάδες αθώα θύματα. Όποιος δεν στηρίξει την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει πλήρως τόσο τις συνθήκες του εγκλήματος όσο και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, καθίσταται αυτομάτως συνεργός στην συγκάλυψη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στο Καβούρι:6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη:Απεγκλωβισμός τραυματία μετά από τροχαίο στο Βαθύλακκο