Αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας για αναστολή λειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Τα δημοτικά κλείνουν πάλι και ακόμα οι μαθητές ακόμα περιμένουν μάσκες και τηλεκπαίδευση. Το ελάχιστο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να προετοιμάσει τα σχολεία τις ημέρες του lockdown για σωστό άνοιγμα αυτή τη φορά, χωρίς νέες τραγελαφικές παλινωδίες» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα σχολεία έπρεπε να έχουν κλείσει στη Β. Ελλάδα, πολλές ημέρες πριν. Όσο για την τηλεκπαίδευση, τώρα θα γίνουν οι δοκιμές!! Το βλέποντας και κάνοντας συνεχίζεται με κόστος σε ζωές και στην οικονομία» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής.

«Έτσι όπως τα έκανε η κυβέρνηση, ακόμα και η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων θα είναι «μια τρύπα στο νερό» αν δεν παρθούν έκτακτα μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία όλων ανεξαιρέτως των σχολείων» επισημαίνει το ΚΚΕ.

Προηγούμενο άρθροΤζον φαν ΄τ Σχιπ: «Οσοι δεν συμφωνούν, δεν έχουν θέση στην Εθνική»
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση για το κλείσιμο Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων: «Το μόνο «σχέδιο» της κυβέρνησης, είναι ότι λειτουργεί χωρίς σχέδιο