Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 26 Απριλίου και Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Ειδικότερα:

Σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, μεταξύ 6:00 π.μ. και 19:00 μ.μ., οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις γέφυρες Γαλλικού ποταμού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το προσωρινό κλείσιμο δύο λωρίδων κυκλοφορίας (κεντρική και δεξιά) του οδοστρώματος και εν συνεχεία στην Λ.Ε.Α και στα δύο ρεύματα, οδηγώντας σε διακοπή της κυκλοφορίας.

Για τη διατήρηση της κίνησης των οχημάτων, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διαθέσιμη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, προς κάθε κατεύθυνση.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2023, μεταξύ 6:00 π.μ. και 19:00 μ.μ., οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις γέφυρες Γαλλικού ποταμού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το προσωρινό κλείσιμο δύο λωρίδων κυκλοφορίας (κεντρική και δεξιά) του οδοστρώματος  και στα δύο ρεύματα, οδηγώντας σε διακοπή της κυκλοφορίας.

Για τη διατήρηση της κίνησης των οχημάτων, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διαθέσιμη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, προς κάθε κατεύθυνση.

Στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σημειώνεται:

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Προηγούμενο άρθροΆφωνος ο Γ. Παπαδάκης από τη ΒΟΜΒΑ του Κ. Βελόπουλου – ΤΙ ΕΙΠΕ και πάγωσε το πάνελ
Επόμενο άρθροΣουδάν: Απεγκλωβίστηκαν άλλοι 13 Έλληνες – Στις 16:00 φτάνει το δεύτερο C-27 στην Τανάγρα