Όχι των κομμάτων της Βουλής σε τροπολογία της Ελληνικής Λύσης για την προστασία των δανειοληπτών από τα funds

Τροπολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δανειολήπτες όταν καταθέσουν ανακοπή να σταματούν οι αναγκαστικές εκτελέσεις, πλειστηριασμοί και κατασχέσεις κατέθεσε χθες η Ελληνική Λύση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων που τέθηκε προς ψήφιση.

“Δυστυχώς δεν την υποστήριξε κανένα κόμμα, δεν στάθηκαν δίπλα στους Έλληνες πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους” τόνισε  μιλώντας στον Focus FM ο Βασίλης Βιλιάρδος, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

“Από την κυβέρνηση δεν περιμέναμε και πολλά πράγματα γιατί φαίνεται καθαρά ότι υποστηρίζει τις τράπεζες” ανέφερε ο κ. Βιλιάρδος προσθέτοντας ότι “τουλάχιστον όμως από τα κόμματα της αντιπολίτευσης περίμενε κανείς να υπάρξει μία κάποια στήριξη αλλά δεν υπήρξε τίποτα”.

“Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες είναι ότι με όλες αυτές τις ενέργειες που κάνει η κυβέρνηση αλλά και τα προηγούμενα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα αλλάζει κυριολεκτικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της χώρας” σημείωσε. “Από τη μία πλευρά, ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία στους ξένους σε πάρα πολύ χαμηλές/εξευτελιστικές τιμές και από την άλλη, κατάσχεται και πλειστηριάζεται η ιδιωτική περιουσία, τα ακίνητα των Ελλήνων και πηγαίνουν στα χέρια Γερμανών, Γάλλων, Ιταλών κτλ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βιλιάρδου:

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν εργασίες καθαρισμού τάφρου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Επόμενο άρθροΧαλκιδική: Εξιχνίαση κλοπών με λεία άνω των 600.000 ευρώ