ΌΧΙ από κυβέρνηση για Πάσχα στο χωριό-Εισήγηση της κυβέρνησης να μην ανοίξει η δυνατότητα μετακίνησης προς τα χωριά δήλωσε η Α. Πελώνη

Τέλος και επίσημα στο θέμα των μετακινήσεων για το Πάσχα έβαλε η Αριστοτελία Πελώνη. Μιλώντας στο ΣΚΑΙ η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφεριακές μετακινήσεις για το Πάσχα.

«θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας. Ενδεχομένως να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και το απόγευμα, θα εξαρτηθεί από την συνεδρίαση της επιτροπής», πρόσθεσε.

Απαντώντας για το πώς θα κάνουμε Ανάσταση η κυρία Πελώνη είπε πως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη» στις 21:00, κάτι με το οποίο φαίνεται να συμφωνεί και η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει μεταβολή στην απαγόρευση κυκλοφορίας το Μεγάλο Σάββατο και το πιο πιθανό είναι να επεκταθεί έως τις 23.00.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση εκπροσώπου Τύπου Νάσου Ηλιόπουλου, στην κυβερνητική εκπρόσωπο
Επόμενο άρθροL’Atalante: Διάβημα διαμαρτυρίας από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για το ζήτημα του πλοίου