Αρχίζει, από αυτό το Σαββατοκύριακο, να εφαρμόζεται θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, σε τρεις λεωφορειακές γραμμές, οι οποίες εκτελούν δρομολόγια προς τις παραλίες της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, με απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Ε.Θ.), από αύριο, Σάββατο 5 Ιουνίου, εφαρμόζονται θερινά προγράμματα για τις γραμμές:

69, που εκτελεί το δρομολόγιο «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή»,
72, που εκτελεί το δρομολόγιο «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα»,
77Η, που εκτελεί το δρομολόγιο «Επανομή – Ποταμός»
«Είναι τρία δρομολόγια που προτιμούν Θεσσαλονικείς και επισκέπτες, τώρα το καλοκαίρι, για ‘‘ανάσες’’ δροσιάς. Μετά την άρση των πολύμηνων περιορισμών και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακίνησης προς τις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης, αποφασίσαμε την εφαρμογή των προγραμμάτων της θερινής περιόδου, για όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα δρομολόγια της γραμμής 69 αυξάνονται για τα Σαββατοκύριακα σε 70 από 55 που δρομολογούνται τη χειμερινή περίοδο, της γραμμής 72 σε 108 από 89, ενώ δρομολογείται και η τοπική γραμμή 77Η, η οποία λειτουργεί μόνον τη θερινή περίοδο, με οκτώ δρομολόγια ημερησίως, προς την εξαιρετικά δημοφιλή παραλία του Ποταμού Επανομής.

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει σήμερα η πλατφόρμα για υποβολή μονομερών δηλώσεων των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού στο Εργάνη
Επόμενο άρθροΜέλη διεθνούς κυκλώματος πιάστηκαν από τις αρχές στην Θεσσαλονίκη