ΟΑΣΘ: Καταγγέλλει οδηγό ΙΧ που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου και εξαφανίστηκε

Χτυπήματα στο πρόσωπο δέχθηκε ένας οδηγός του ΟΑΣΘ το μεσημέρι της Τρίτης, στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Καταγγελία για «απολύτως καταδικαστέες συμπεριφορές βίας» κάνει με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ, που αποκαλύπτει επεισόδιο με «νταή» οδηγό ΙΧ που φέρεται μετά από επικίνδυνο ελιγμό (αναστροφή) να διαπληκτίστηκε με οδηγό αστικού λεωφορείου τον οποίο στη συνέχεια γρονθοκόπησε και τράπηκε σε φυγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απαράδεκτο περιστατικό βίας καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ. Το επεισόδιο συνέβη επί της Νικολάου Πλαστήρα, στη Νέα Κρήνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο έκανε αναστροφή. Ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθούσε φρέναρε απότομα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση. Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο, ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε δίπλα στον οδηγό του αστικού και, από το ανοιχτό παράθυρο, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο! Αμέσως μετά έγινε… καπνός! 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε άμεσα με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του, παρέχοντας νομική βοήθεια, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του δράστη.

Ο κ. Ταγγίρης υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του οι οποίες είναι, σε κάθε περίπτωση, απολύτως καταδικαστέες. 

Προηγούμενο άρθροΗ ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή (Video)
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στο φως χώροι με απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών εταιριών