ΟΑΣΘ: Eνίσχυση δρομολογίων προς τις κοντινές παραλίες και το «Μακεδονία»

Ενίσχυση των δρομολογίων προς τις κοντινές παραλίες στην πόλη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» προβλέπει το θερινό πρόγραμμα του Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), που τέθηκε σε ισχύ σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, σε καθημερινή βάση θα λειτουργούν οι ειδικές γραμμές Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή – Παραλία » και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – N. Μηχανιώνα», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της Nέας Μηχανιώνας, με τη χρήση απλού εισιτηρίου.

Παράλληλα, κατά τον ΟΑΣΘ, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» τη θερινή περίοδο, ενισχύεται η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά, των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές, κόμιστρα και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται: από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ (11085) όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 07:00 έως και τις 22:00 και από την ιστοσελίδα του οργανισμού στη διεύθυνση www.oasth.gr και τις εφαρμογές για android & iOS.

Προηγούμενο άρθροMετά από καριέρα 20 ετών o Σαν Εμετέριο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση
Επόμενο άρθροΗ Σάκκαρη εκτός τρίτου γύρου