ΟΑΣΘ – Απεργία εργαζομένων την Πρωτομαγιά – Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ για την Πρωτομαγιά.

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας. Το Συνδικάτο των εργαζομένων καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής στις 10.30 μπροστά από το ΕΚΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας:

Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε με 24ωρη Απεργία στις Απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Κ.Θ. για την 1η Μαΐου 2022.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Τιμώντας τους Πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

Προηγούμενο άρθροΡομά έκλεψαν καλώδια και έπαθαν ηλεκτροπληξία
Επόμενο άρθροΕπιτροπή Εμπειρογνωμόνων: Τέλος τα πιστοποιητικά από 1η Μαΐου, παραμένουν οι μάσκες