Ο Τζήλος στο Άρης-ΑΕΚ – Στη Ριζούπολη ο Παπαπέτρου

Τον Αθανάσιο Τζήλο επέλεξε η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι της όγδοης αγωνιστική ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ.

Ο διαιτητής από του συνδέσμου Λάρισας θα έχει επόπτες του Κωσταρά και Μεϊντάνα. Στο VAR ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με τον Σπυρόπουλο να έχει τον ρόλο του AVAR.

Από εκεί και πέρα, την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα σφυρίξει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου. Βοηθοί του οι Κούλα Χασάν και Ιορδάνης Απτόσογλου, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μανούχος και Χριστάκογλου.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ-Γιώργος Αδαλής: Ο κορωνοϊός χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο ανατροπής του Τραμπ αλλά και ως ως επιταχυντής της επερχόμενης οικονομικής κρίσης.
Επόμενο άρθροΣτο FOCUS FM 103,6 μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς : “Πολύ καλή επιλογή του ΠΑΟΚ η προώθηση του Γκαρσία”