Ο Σουχαρίτ Μπάγκντι ξεμπρόστιασε την απάτη της Pfizer – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Μίλησε ανοιχτά για ψευδή δεδομένα στη φάση των ερευνών των εμβολίων

Στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη φιλοξενήθηκε σήμερα ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάγκντι.

Εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα μέτρα που επιβάλλονται στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19 λέγοντας ότι «πρέπει να παραμείνουν δυνατοί».

«Έχουμε αποκτήσει ανοσία, ο οργανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή του ιού και να τον εξαλείψει. Ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο ρίσκο για τον ανθρώπινο οργανισμό» σημείωσε αναφέροντας μια σειρά προβλημάτων που μπορούν να ανακύψουν κατόπιν του εμβολιασμού. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν νέοι και παιδιά γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί θάνατοι σε αυτές τις ηλικίες» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην εταιρεία Pfizer είπε ότι «έγιναν πολλές κλινικές δοκιμές ειδικά στην εταιρεία Pfizer ως προς το εμβόλιο και μας είπαν ότι είναι ασφαλές και απαραίτητο. Χθες, εμφανίστηκε ένα άρθρο σε βρετανική ιατρική εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται στην εταιρεία και στις δοκιμές που έκαναν ότι δεν ήταν αληθινές και ότι ήταν απατηλό το αποτέλεσμα που έδωσαν. Οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν εκεί, όπως συνεχίζει το άρθρο, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση -έστω και προσωρινή- η εταιρεία Pfizer, έχουν ψευδή νούμερα και υπάρχουν πολλά αντίθετα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν, τα οποία ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας». (…)

«Η Pfizer, σε όλες τις δοκιμές που έκανε, δεν ανέφερε για πόσο καιρό το εμβόλιο θα βρίσκεται στο αίμα, ούτε σε ό,τι αφορά τις κλινικές δοκιμές που έγιναν στα ζώα, δεν υπάρχουν δυστυχώς δεδομένα ακόμα και έτσι συντελείται ένα πολύ μεγάλο έγκλημα από όλη αυτή την επιχείρηση που έχει να κάνει με τον εμβολιασμό», πρόσθεσε.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣιβηρία: Συντριβή ρωσικού Antonov-12 κατά την προσγείωση
Επόμενο άρθροΧωρίς νερό περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης