«’Όποιος φοβάται δεν αγαπάει. Η τέλεια αγάπη βγάζει έξω το φόβο».

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο κ. Αντώνης Ροδιανός, ερασιτέχνης βοσκός και φιλόσοφος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τα νέα μέτρα στη χώρα μας.

«Ο άνθρωπος δεν μπορεί να νιώσει τι σημαίνει πνεύμα, δεν μπορεί να διακρίνει ότι, όταν κάτι συμβαίνει στο ηλιακό επίπεδο, πρώτα έχει υπάρξει λόγος σε πνευματικό επίπεδο. Δηλαδή αυτά που λέει η κάθε κυβέρνηση , οι άρχοντες του σκότους, πρώτα έχουν περάσει με λόγο στο κεφάλι τους, έχει γίνει σκέψη και μετά βγαίνει στον κόσμο της ύλης. Εδώ έχουμε έναν πνευματικό πόλεμο. Ο λόγος περνάει στο πνεύμα από τα αυτιά κι έτσι μπαίνουν πάσσαλοι πνευματικοί και σε επόμενο στάδιο, ο κόσμος είναι δεμένος στον κόσμο της ύλης, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Όταν εμένα με λένε “ψεκασμένο” αυτή η λέξη έχει ενέργεια. Εάν εγώ δεχθώ αυτή την ταμπέλα είμαι δεμένος. Δεν έχω προσωπικότητα», σημείωσε. Πρόσθεσε ότι «ο εχθρός του πνεύματος της δημοκρατίας και της ψυχής, είναι εχθρός μου. Καλώς ή κακώς, δεν διχάζω τον κόσμο, αλλά εδώ έχουμε έναν πόλεμο ανάμεσα στο φως και το σκότος».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν να σταματήσει να εκφράζεται με την βούληση ελεύθερη, να βγάζει δηλητήριο ενάντια στην προσωπικότητά μας. Τα στόματα είναι για να μιλάνε, αλλά εμείς μπορούμε να διορθώσουμε μονάχα τον εαυτό μας, να σηκώσουμε το κεφάλι, γνωρίζοντας την αλήθεια. Ο άνθρωπος που δε γνωρίζει την αλήθεια, ελευθερία δε θα βρει ποτέ, ποτέ στη ζωή του» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Focus είναι το μοναδικό μέσο στο οποίο  ακούω για Χριστό για Ελλάδα και Θεό. Ο Χριστός είπε “γνωρίστε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει. Άλφα στερητικό και λήθη, δηλαδή ύπνος. Μαρμαρωμένοι βασιλιάδες έγιναν οι άνθρωποι. Και πρέπει να ξυπνήσουν όλοι», ανέφερε.

Για την επιβολή προστίμου στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών είπε «ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, όλοι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν πάρα πολύ καλά».

«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε, από τη δική μας μεριά, πάρα πολύ καλά τη δική μας δουλειά και το κομμάτι που αφορά τον καθένα μας. Ο καθένας να κοιτάξει πως θα αντιμετωπίσει όχι με βία και σκοτάδι, προσέξτε το, όλα αυτά που έρχονται. Αυτά τα 100 ευρώ δεν είναι τίποτε. Ότι βλέπουμε δεν είναι τίποτε. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το όλο παιχνίδι. Είδες ότι επέβαλαν το χαράτσι, το χαράτσι μετατράπηκε σε ΕΝΦΙΑ, αφού ο κόσμος δέχθηκε αυτό και έτσι αποδέχθηκε το γεγονός ότι το σπίτι του, δεν του ανήκει. Έτσι και με αυτόν τον ιδιο τρόπο, την ίδια τεχνική, από τη στιγμή που μας περιόρισε και το δεχθήκαμε, επόμενο ήταν να έρθουν και τα 100 ευρώ. Εγώ λοιπόν που δέχομαι να ακολουθήσω το σύστημα γιατί φοβάμαι το πρόστιμο των 100 ευρώ, εγώ ο ίδιος τον οδηγώ και του δίνω εντολή να προχωρήσει και να ακουμπήσει τα χέρια του σε μένα και  τα παιδιά μου. Εγώ ευθύνομαι, εγώ φταίω για όλα», συμπλήρωσε.

«Καλώς ή κακώς το σκοτάδι είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει .Εάν έβγαινε και έλεγε “έχουμε πανδημία 150 ευρώ θα κοστίζει το εμβόλιο και όποιος προλάβει να το κάνει”, θα έτρεχαν όλοι. Εάν τα έκλεινε σε μία αποθήκη, θα τα έκλεβαν. Γιατί ενημερώνει λοιπόν; Ώστε να μη βρεθεί ουδείς να πει “εγώ δεν ήξερα, δεν άκουσα”. Πρέπει να δείξουν ποιο είναι το πρόσωπό τους, ώστε με την ελεύθερή μας βούληση να κάνουμε την  επιλογή προς τα που θα κινηθούμε. Ποιο στρατόπεδο θα διαλέξουμε”» ανέφερε. «’Όποιος φοβάται δεν αγαπάει. Η τέλεια αγάπη βγάζει έξω το φόβο. Η αγάπη έχει ελευθερία μέσα.  Στόχος είναι οι άνθρωποι με ψυχή. Δεν έχει σημασία η ηλικία. Έχουμε μπερδευτεί με τις ηλικίες. Όχι η ψυχή δεν έχει ηλικία».

«Δεν τους νοιάζει ούτε ποιος είσαι, ούτε πως είσαι. Εργάζονται  για τον δικό τους άρχοντα και άρχοντας του κόσμου τούτου είναι ο διάβολος το είπε ο ίδιος ο Ιησούς. Τώρα ή  θέλουμε και  ακούμε τι είπε ο Ιησούς και είμαστε Ορθόδοξοι και ορθά δοξάζουμε και είμαστε πραγματική εκκλησία ή απορρίπτουμε τον Ιησού και ακολουθούμε την κακία και το σκοτάδι. Η εντολή είναι Σκάσε, Σκύψε και Περπάτα», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΆρης Μουσιώνης για μετάλλαξη «Όμικρον»: Νέο αφήγημα για να μη ξεφουσκώσει το κύμα κατατρομοκράτησης του πλανήτη – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης Ναϊρόμπι Κένυας Μακάριος: “Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι σατανικά προκατασκευάσματα” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM