Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΟΔΥ ξεσπάει στον Σερέτη Γ. για την αδιαφορία του Υπουργού Οικονομικών – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6

«Η κυβέρνηση μας εμπαίζει, μας κοροϊδεύει» τόνισε σε παρέμβασή του στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» (13:00 – 15:00) με τον Σερέτη Γρηγόρη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΟΔΥ, Θωμάς Ζακαλκάς, γνωστοποιώντας ότι ήδη από την περασμένη Δευτέρα και έως σήμερα οι εργαζόμενοι σε δομές απεργούν.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου που συζητείται σήμερα στη Βουλή και αφορά τα δεδουλευμένα τους. «Μας έδωσαν μισθολογικά κίνητρα για να ερχόμαστε να δουλεύουμε στις δομές, 30-150 χλμ μακριά από τα σπίτια μας, δεν μας έδωσαν κανένα εξοπλισμό τα βγάζαμε όλα από την τσέπη μας» υπογράμμισε ο κ. Ζακαλκάς προσθέτοντας ότι τώρα η κυβέρνηση καταργεί τις επιπλέον αποδοχές που είχε ψηφίσει για να αποκαταστήσει τη μισθολογική ανισορροπία που η ίδια είχε δημιουργήσει.

Ζητάμε απόσυρση του άρθρου 162 και αντικατάστασή του με την αυτονόητη καταβολή κάθε μήνα των επιπλέον αποδοχών και άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών μας από τον Νοέμβριο του 2021 έως σήμερα, σημείωσε ο κ. Ζακαλκάς.

«Έχουμε υποστεί 10 μήνες κοροϊδία!» είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτηση των μελών του σωματείου.

Ερωτηθείς για το εάν έχει υπάρξει επικοινωνία με τους αρμόδιους, ο κ. Ζακαλκάς απάντησε, μεταξύ άλλων: «καλώ τον ιδιαίτερο του υπ. Υγείας για ραντεβού εδώ και τέσσερις – πέντε μήνες και δεν λαμβάνω καμία απάντηση στο τηλεφώνημα».

Ακούστε όλα όσα δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Οξειδωμένη χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε εργοτάξιο στο κέντρο
Επόμενο άρθροΧωρίς νερό τώρα περιοχές της Θεσσαλονίκης