«Ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει» – Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα

“Παραλύει” η χώρα αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου με την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία πού έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ-– ΑΔΕΔΥ με αιτήματα αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ ενώ στην Αθήνα η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Συμμετοχή στην απεργία έχουν ήδη δηλώσει οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, νομαρχίες, δήμοι και πολεοδομία καθώς και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι, στην απεργία θα λάβει μέρος και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ. Παρόντες στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

 

Προηγούμενο άρθροΜεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου
Επόμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: «Σκηνοθετημένες» οι θηριωδίες στην Μπούτσα επιμένει η Ρωσία