Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου:

Ξεκινώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών της αποστασίας λέγοντας ότι η οικογένεια Μητσοτάκη, γνωστή για την αποστασία της, επιχείρησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελληνική Λύση, αλλά πλέον τα βαρίδια θα μείνουν έξω από το κόμμα. Εξάλλου η ΝΔ δεν διέψευσε την επικοινωνία της με τους βουλευτές.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επερχόμενη συγκυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές και θα απαρτίζεται από ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είναι το πρόβλημα για το αν θα συγκυβερνήσουν, αλλά το πως.

Αναφέρθηκε ακόμα στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια, σχολιάζοντας την ως την χαρά των τραπεζιτών. Την ίδια ώρα τα κοράκια γδύνουν τους Έλληνες.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν προτάσεις για να βοηθήσουν τους Έλληνες στα προβλήματα τους και για αυτό 4 χρόνια τώρα δεν άκουγαν την Ελληνική Λύση που μιλούσε για πρωτογενή παραγωγή προκειμένου να μην είμαστε όμηροι των Ευρωπαίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουμε κοινούς, φόρους, κοινά εισοδήματα ή κοινές ανάγκες, επομένως δεν είμαστε ενωμένοι.

Η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε Ρωσόδουλη ούτε δυτικόδουλη, η Ελληνική Λύση είναι με το συμφέρων των Ελλήνων και μόνο!

Η Ελληνική Λύση επίσης θα κυνηγήσει το ακαταδίωκτο και θα πληρώσουν όλοι όσοι κρύβονται πίσω από αυτό… ακόμα και υπουργοί θα πάνε μέσα με βραχιολάκια ΤΕΛΟΣ!

Η Ελληνική Λύση θα κλείσει τις ανεξάρτητές αρχές που κοστίζουν πανάκριβα και δεν προσφέρουν τίποτα, από τις 35 θα μείνουν μόνο οι 5 που ορίζονται από το Σύνταγμα.

Μόνο με πατριωτική κυβέρνηση η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεχρεώσει και να αναπτυχθεί όχι με ανθρώπους που έχουν την πολιτική ως επάγγελμα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.

Ως προς την Τουρκία ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισε ότι καλύτερα Ερντογάν, παρά Κεμμαλικοί οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να σφαχθούν οι Έλληνες. Ο Ερντογάν βρήκε απλά πρόθυμους Έλληνες πολιτικούς να συζητήσει την συνεκμετάλευση.

Οι δυτικοί λεηλατούν χειρότερα την Ελλάδα απ΄ ότι οι ισλαμιστές! Η Ελλάδα είναι πατρίδα όχι χώρος για την Ελληνική Λύση!

6 δυς δάνεια ολιγαρχών κουρεύτηκαν από την κυβέρνηση, ενώ για 50 χιλιάδες παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Η Ελληνική Λύση θα κάνει εν μέρη επαναγορά/κρατικοποίηση συγκεκριμένων υποδομών που είναι ιδιωτικές, το παραπάνω θα γίνει ΜΟΝΟ με ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ως προς το δημογραφικό, λύση είναι αυτή που έκανε ο Ορμπάν και η Μελόνη, δίνοντας 1.200 ευρώ σε ένα ζευγάρι στο κάθε σύζηγό και άτοκο ΄δανειο, για να πας να ζήσεις στην επαρχεία. Στο ένα παιδί επίδομα, στο δεύτερο μεγαλύτερο και από το τρίτο ολική φοροαπαλαγή.

Τέλος έκανε έκκληση σε όλους τους Έλληνες να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και να στηρίξουν την Ελληνική Λύση, καθώς θα υπάρξει μεγάλη κλοπή. επίσης ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλει να κατεβούν ΟΛΟΙ οι αρχηγοί σε ντιμπέιτ χωρίς γραμμένα κείμενα αλλά με επιχειρήματα να πείσουν τους Έλληνες!

Δείτε ΕΔΩ:

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤοπικές βροχές σήμερα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Επόμενο άρθροΠαραδοχή ΕΟΦ: 63 θανατηφόρα περιστατικά και 1.633 παρενέργειες από τα εμβόλια στην Ελλάδα