Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου , Προέδρου της Ελληνικής Λύσης , στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ.

Στο «παρών» μένει η Ελληνική Λύση στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων. Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξήγησε τη στάση του κόμματός του λέγοντας πως η κυβέρνηση επιχειρεί να κλέψει την ψήφο των αποδήμων. «Προς τι η σπουδή; Διατάσσουμε και αποφασίζετε εσείς. Θέτετε εκβιαστικό δίλημμα στην αντιπολίτευση» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο «έκτρωμα».

Εστειλε μάλιστα μήνυμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης που στηρίζουν το νομοσχέδιο, λέγοντάς τους πως παγιδεύονται στηρίζοντας ένα λανθασμένο νομοσχέδιο. «Θα ψηφίζει ο Μπαϊντενόπουλος από την Αμερική και θα μετράται εδώ η ψήφος του. Θα ψηφίζει ο Τσούνης μαζί με τους πράκτορες της πρεσβείας, που είναι όλοι CIA, και μετά από δυο μήνες θα ψηφίζει στην Αμερική» σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Αν θέλετε να δολοφονήσετε την Ελλάδα, ψηφίστε  ”ναι”, γίνετε δεκανίκι τους».

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται αργά απόψε με ονομαστική ψηφοφορία και αναμένεται να περάσει με πάνω από 200 ψήφους, όπως απαιτεί το Σύνταγμα προκειμένου να ισχύσει.

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει σήμερα στις 11:00 το υπουργικό συμβούλιο
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Κάρυστο: Θρίλερ με την εξαφάνιση κτηνοτρόφου