Ο Γολγοθάς της εξωσωματικής: «Το κράτος είναι απών, οι γυναίκες να μη σταματήσουν να αγωνίζονται» // Χ. Καλτσάτου – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν όσα μοιράστηκε στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, η κ. Χρυσοβαλάντου Καλτσάτου, μία από τις χιλιάδες γυναίκες που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια και δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα, έχοντας την επιθυμία να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί με τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια της Ελλάδας του σήμερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το κράτος είναι απών».

«Η Πολιτεία δεν υπάρχει για εμάς. Προτιμά να φέρει κάτι έτοιμο, παρά να δώσει την ευκαιρία σε εμάς να γεμίσουμε την Ελλάδα» σημείωσε η κ. Καλτσάτου.

Μίλησε, μάλιστα, για περιπτώσεις ζευγαριών που αναγκάστηκαν να πουλήσουν σπίτια, αυτοκίνητα και περιουσίες για να καταφέρουν να προσπαθήσουν ξανά και ξανά να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Στο μήνυμά τις προς όλες τις γυναίκες που «παλεύουν» καθημερινά γι ‘ αυτό τον σκοπό, έκανε λόγο για «ηρωίδες» και τις κάλεσε «να μη τα παρατήσουν, να μη σταματήσουν να αγωνίζονται»!

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΠιερία: Εξιχνίαση απάτης με δράστες άτομα που προσποιούνταν υπαλλήλους επενδυτικής εταιρείας
Επόμενο άρθροΠέταξε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός