Ο δήμαρχος Ιάσμου καρατόμησε 20 αντιδημάρχους και εργαζόμενους ως Γκιουλενιστές //«Υπεύθυνη για αυτή την κατρακύλα είναι η πολιτεία» – Χ. Χατζηπέμου στον Focus FM 103.6

Αδιανόητα είναι όσα συμβαίνουν στον δήμο Ιάσμου, στη Ροδόπη όπου ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν, που προχώρησε στην απόλυση δημοτικών υπαλλήλων με τις πρωτοφανείς κατηγορίες περί «εγχώριων τρομοκρατών» και «Γκιουλενιστών».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Χρήστο Χατζηπέμου, ο δήμαρχος με αυταρχικό τρόπο, απειλές έχει προχωρήσει σε απολύσεις 20 εργαζομένων . Μάλιστα τους απολύει μέσω Facebook.

Όλες αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν κανένα νομικό background έγιναν στο πλαίσιο του να διασωθεί ο ίδιος καθώς έχει μείνει τραγικά μόνος. Συνολικά έχει απολύσει 12 άτομα. Το πρόβλημα είναι ότι στον δήμο Ιάσμου δεν λειτουργεί πλέον τίποτα όλα είναι κλειστά. Έχουν τεθεί σε αργία οι προϊστάμενοι, οι υπάλληλοι απολύθηκαν» τόνισε ο κ. Χατζηπέμου.

Υπεύθυνη, συμπλήρωσε, είναι η πολιτεία.

«Είναι απαράδεκτο να μην λειτούργει ο Δήμος, ο δήμαρχος έχει ξεφύγει εντελώς …άμεσα επιτέλους θα πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία, η αποκεντρωμένη διοίκηση» τόνισε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Θρήνος στην κηδεία του 55χρονου που σκοτώθηκε στο Βουκουρέστι
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα- Σε απόγνωση βρίσκονται φαρμακοποιοί και ασθενείς