Ο 24χρονος που κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο είναι ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης στη Ν.Σμύρνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Ένας 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος μάλιστα είχε προβεί σε δημόσιες ψευδείς καταγγελίες – μιλώντας στα ΜΜΕ – εναντίον του πατέρα Αντωνίου, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού.

Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος, τον Δεκέμβριο του 2022, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού του Κόσμου».

Είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τη δομή. “Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην Κιβωτό” έλεγε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε πέσει και θύμα σωματικής κακοποίησης. “Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην Κιβωτό. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι”, είχε καταγγείλει.

Ο ίδιος μιλώντας ζωντανά στο “Live News” είχε αναφερθεί και στην παραβατική συμπεριφορά του η οποία τον οδήγησε στη φυλακή. “Έκατσα σε μια φυλακή για τρία χρόνια. Πήρα τον πατέρα Αντώνιο μέσα από τη φυλακή του λέω ‘έχω μπλέξει’. Θέλω να με βοηθήσετε, να μου δώσετε μια ευκαιρία σαν παιδί να βγω. Να σταθώ στα πόδια μου και μου απάντησε… ‘μη με πάρεις τηλέφωνο και δεν σε ξέρω’”.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο 24χρονος τα αρνήθηκε όλα και υποστήριξε ότι είπε ψέματα γιατί χρηματίστηκε από την εκπομπή προκειμένου να “κάψει” τον πατέρα Αντώνιο και τη δομή. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τον πρώην επικεφαλής και “ψυχή” της δομής για τα ψέματά του.

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση κόλαφος της Βασιλικής Θάνου για την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας για το Κέντρο «Μακεδονικής» Γλώσσας
Επόμενο άρθροΟμολογία από την Ντόρα Μπακογιάννη – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει διαφορετική στάση στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ