Ντροπή για τη Δημοκρατία – Ο Β.Ζελένσκι έβαλε νεοναζί να μιλήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο // BINTEO

Μια μαύρη ημέρα για την δημοκρατία γράφτηκε σήμερα, καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έβαλε έναν νεοναζί του Τάγματος Αζόφ να μιλήσει μέσα στην ελληνική Βουλή.
Ο Ουκρανός πρόεδρος ο οποίος μίλησε στους Έλληνες βουλευτές παρουσίασε δύο -υποτίθεται- Έλληνες ομογενείς οι οποίοι πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών.

Το θέμα ήταν ότι ο ένας από τους δύο ομογενείς που μίλησε στη Βουλή είπε ότι συμμετέχει στο Τάγμα Αζόφ.

Όπως είπε ο ίδιος…

«Απευθύνομαι σε σας ως Έλληνας στην καταγωγή, λέγομαι Μιχαήλ. Ο παππούς μου πολέμησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τους Ναζί και τραυματίστηκε 3 φορές. Εγώ γεννήθηκα στη Μαριούπολη και συμμετέχω στον πόλεμο κατά των Ρώσων ναζιστών», είπε και συνέχισε:

«Δεν θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε στην ουκρανική άμυνα, συμμετέχοντας στο τάγμα Αζόφ. Αυτό είναι το χρέος μου ως άντρας. Πρέπει να μιλήσω για τις καταστροφικές συνθήκες που βρίσκεται η Μαριούπολη, η οποία φιλοξενεί πολλούς Έλληνες ομογενείς. Η πόλη περικυκλώθηκε από τους Ρώσους ναζιστές και σχεδόν καταστράφηκε».

Προηγούμενο άρθροΤο Υπουργείο Υγείας μηνύει τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Ημέρα ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επέτρεψαν την μετατροπή του λίκνου της Δημοκρατίας σε υπερασπιστή της ναζιστικής θηριωδίας