Ντόμινο κρουσμάτων covid-19 σε πλήρως εμβολιασμένους υγειονομικούς-ΝΙΜΙΤΣ και Νοσοκομείο Σερρών στη λίστα – ΗΧΗΤΙΚΑ FOCUS FM

Υγειονομικοί ανέφεραν στον Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη ότι στα νοσοκομεία όπου εργάζονται καταγράφηκαν κρούσματα κορωνοιού σε πλήρως εμβολιασμένους συναδέλφους τους.

 

«Και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν, οπότε η δική μας απομάκρυνση δεν έχει κανένα όφελος, δεν προσφέρει τίποτα» σημείωσε ο κ. Ανδρέας Τζίφας, α’ επιμελητής αναισθησιολογίας στο ΝΙΜΙΤΣ. «Στόχος της κυβέρνησης», είπε, «δεν είναι η προστασία του πληθυσμού αλλά ο εμβολιασμός».

«Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα συγκεκριμένα εμβόλια, είναι σε πειραματικό στάδιο» ανέφερε η κ. Παναγιώτα Λωρίδα, προισταμένη στην Α’ παθολογική κλινική στο ΝΙΜΙΤΣ. «Στο νοσοκομείο μας, 5-6 συνάδελφοι πλήρως εμβολιασμένοι, νοσούν» υπογράμμισε.

«Νοσούν πολλοί συνάδελφοι, γιατροί και υγειονομικό προσωπικό, πλήρως εμβολιασμένοι» είπε από την πλευρά της η κ. Κική Μιχαηλίδου, πρόεδρος υγιεινής και ασφάλειας του νοσοκομείου Σερρών.

Ακούστε αναλυτικά εδώ:

Προηγούμενο άρθρο1.608 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΔεκαπεντάχρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αρκαδία