Νότια Κορέα: Συνελήφθη η μητέρα των δύο νεκρών παιδιών που βρέθηκαν σε βαλίτσες στη Ν. Ζηλανδία

Μία γυναίκα ηλικίας 42 ετών που φέρεται ως ύποπτη για τον φόνο δύο παιδιών, τα λείψανα των οποίων εντοπίστηκαν σε βαλίτσες στη Νέα Ζηλανδία συνελήφθη στη Νότιο Κορέα.

Η γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα των δύο παιδιών, συνελήφθη στη Νότια Κορέα και έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας έπειτα από αίτημα των αρχών της Νέας Ζηλανδίας, επεσήμαναν οι αστυνομίες των δύο χωρών.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα εκδοθεί στη Νέα Ζηλανδία.
«Η ύποπτη κατηγορείται από τη νεοζηλανδική αστυνομία ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της, ηλικίας επτά και δέκα ετών την εποχή του συμβάντος, γύρω στο 2018, στην περιοχή του Όκλαντ», διευκρίνισε η αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι η γυναίκα «έφτασε στη Νότια Κορέα μετά το έγκλημα και έκτοτε κρυβόταν».
Το πρακτορείο Yonhap μετέδωσε ότι η γυναίκα είναι πολίτης Νέας Ζηλανδίας, γεννημένη στη Νότια Κορέα.
Οι δολοφονίες αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο όταν μια οικογένεια αγόρασε σε πλειστηριασμό διάφορα αντικείμενα από αποθήκη στο Όκλαντ, ανάμεσά τους και τις βαλίτσες όπου βρέθηκαν τα λείψανα των παιδιών.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας του Όκλαντ θα γίνει περαιτέρω έρευνα τόσο στη Νέα Ζηλανδία όσο και στο εξωτερικό για την υπόθεση

Φωτογραφίες: nypost.com

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο στη ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΙάπωνες δημιούργησαν ρομπότ με αίσθηση χιούμορ που ξέρει πότε και πώς να γελάσει