Νοσοκομείο στην Κέρκυρα: 10χρονος έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας και δεν υπήρχε παιδοχειρουργός

Τα τεράστια προβλήματα και την υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας καταδεικνύει μία νέα περίπτωση παιδιού, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί, αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος γιατρός!

Η κυρία Ελένη, κάτοικος του νησιού, κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή, την σοβαρή έλλειψη γιατρών στο νοσοκομείο του νησιού και την περιπέτεια που βίωσαν το εγγόνι και η κόρη της. Όπως περιέγραψε, ο 10χρονος παραπονιόταν δύο μέρες για πόνο στην κοιλιά του κι έτσι αποφάσισαν οι δικοί του το Μεγάλο Σάββατο, να τον πάνε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο ενημέρωσε την οικογένεια ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας. «Οι γιατροί ήταν άψογοι απέναντι το παιδί και κατόπιν εξέτασης που του έκαναν ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι χρειάζεται να εξεταστεί από παιδοχειρούργο. Ο γιατρός του νοσοκομείου της Κέρκυρας προθυμοποιήθηκε να χειρουργήσει το παιδί χωρίς να είναι ο ίδιος παιδοχειρουργός». «Εκείνη την ώρα η κόρη μου ανησύχησε. Πήραμε τελικά την απόφαση να φύγει να παιδί μέσα στην νύχτα για Αθήνα».

 

Προηγούμενο άρθροMorgan Stanley: «Η πιστωτική κρίση έχει ήδη ξεκινήσει
Επόμενο άρθροΣκοτώθηκαν κάνοντας… ηλεκτρικό πατίνι: Νεκροί 26χρονος και 42χρονος σε Πάρο και Μύκονο