Νοσηλεύτρια οδηγήθηκε σε αναστολή ενώ ήταν σε ισχύ το πιστοποιητικό νόσησης – Α. Μητρόπουλος στον Focus FM // ΗΧΗΤΙΚΟ

“Δεν μπορεί να καταλύεται το δικαίωμα της εργασίας, να απομακρύνεται βίαια και να στερείται του μισθού και της ασφάλισης αυτός ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν έχει εμβολιαστεί” τόνισε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο εργατολόγος και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή την σημερινή παρουσία του στο ΣτΕ όπου εκπροσώπησε εργαζόμενους που παραμένουν σε καθεστώς υποχρεωτικής άδειας άνευ αποδοχών επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

Ο κ Μητρόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής προχώρησε και σε μια απίστευτη καταγγελία. Όπως είπε νοσηλεύτρια του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα οδηγήθηκε σε αναστολή ενώ ήταν σε ισχύ το πιστοποιητικό νόσησης της.

“Η γυναίκα νόσησε στις 3 Μαρτίου και απομακρύνθηκε βίαια από το νοσοκομείο στις 3 Σεπτεμβρίου πριν λήξει το εξάμηνο και ενώ το πιστοποιητικό νόσησης της έδινε σημείο λήξης 19 Σεπτεμβρίου. Ο διοικητής κοινοποίησε στη νοσηλευτήρια αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών. Η γυναίκα μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα και οικονομικά και με την υγείας της… απομακρύνθηκε γιατί δεν είχε εμβολιαστεί”.

Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Δείτε τις εικόνες από το καταστροφικό “χτύπημα” του ανεμοστρόβιλου
Επόμενο άρθροΈκτακτες διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη