Νόπη Σιδηροπούλου (υγειονομικος σε αναστολή): «Δε θα τους αφήσουμε ήσυχους, είμαστε αποφασισμένοι»

“Δε θα τους αφήσουμε ήσυχους, είμαστε αποφασισμένοι” τόνισε το πρωί στον Focus Fm και στην εκπομπή “8-11” του δημοσιογράφου  Στέφανου  Δαμιανίδη, η κα Νόπη Σιδηροπούλου, υγειονομικος σε αναστολή και συμμετέχουσα στη χθεσινή διαμαρτυρία των υγειονομικών που αποδοκίμασαν  τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που  έφτασε στον πεζόδρομο της Κατερίνης, στο πλαίσιο της  περιοδείας του στην Πιερία.

“Πριν ακόμα έρθει ο Μητσοτάκης ήρθε κοντά μας η ασφάλεια για να μας ζητήσει το λόγο που βρισκόμασταν εκεί. Μας ζήτησαν να είμαστε ήσυχοι και να μη βρίσουμε”.

Οι υγειονομικοί ζήτησαν την επιστροφή στις θέσεις εργασίας τους, και φωνάζοντας συνθήματα υγειονομικοί σε αναστολή αποδοκίμασαν  τον πρωθυπουργό

“Φαίνεται ότι ακουγομασταν και ενοχλήσαμε, έτσι ήρθε ο υπεύθυνος ασφάλειας του πρωθυπουργού και άρχισε να μας μιλάει.Στην αρχή μας είπε ότι θα μιλήσουμε μαζί του, αλλά στη συνέχεια μας ενημέρωσε ότι θα του μεταφέρει τα αιτήματά μας την επόμενη μέρα. Συνεχίσαμε να φωνάζουμε μέχρι που ήρθαν οι αστυνομικοί και άρχισαν να μας σπρώχνουν, για να απομακρυνθούμε από το σημείο”.

Προηγούμενο άρθροΑπορρίπτoνται από την Ε.Ε. οι τουρκικές δηλώσεις για αποδοχή του ψευδοκράτους στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών
Επόμενο άρθροΓιώργος Καρυστινός: «Αγράμματος στο θέμα της ιατρικής ο υπουργός υγείας»