Την αγανάκτησή του για τις  τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αλλά  και τη γενικότερη υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, εξέφρασε ο καρδιοχειρουργός Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας το πρωί  στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6.

“Πραγματικά υπάρχει η εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης του ΕΣΥ και στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για εμάς το τραγικό είναι η  έλλειψη αναισθησιολογων, η  αναβολή χιλιάδων χειρουργείων.  Παρόλο που εντοπίζουμε τα θέματα και εσείς και εμείς, τα λέμε σε ώτα μη ακουόντων”.

“Η συνεχής υποβάθμιση της δημόσιας υγείας είναι τρομακτική. Που θα πάει ο κοσμος να βρει την υγειά του; Εδώ υπάρχει μόνο ο ιδιωτικός τομέας. Ενδεχομένως αυτό να θέλουν να πετύχουν. Αλλά οι εκλογές κοντά είναι, ο κόσμος να ανοίξει τα ματάκια του και με την ψήφο του να απαντήσει, να συντρίψει αυτά τα μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τη χώρα μας. Να φτάσει σε σημείο να διαλύεται το ΕΣΥ και να μη μιλάει κανείς”.

Επικαλούμενος τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΦ, που αναφέρουν 63 θανάτους από δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι,  αυτός ο συγκλονιστικός αριθμός, επιβάλλει την παραίτηση της μισής κυβέρνησης.

“Εχθές διάβαζα τα αποτελέσματα που έδωσε ο ΕΟΦ ,  έπρεπε να παραιτηθεί η μισή κυβέρνηση, το υπουργείο υγείας να βάλει μαύρες κορδέλες. Ο ιδιος ο ΕΟΦ να σου λέει ότι έχεις από τα εμβόλια 63 θανάτους επίσημους, όταν παλιά ο ΠΟΥ σταματούσε την κυκλοφορία φαρμάκων με δύο -τρεις θανατους. Σε μια χώρα μικρή σαν την Ελλάδα, να αναφέρονται 63 θάνατοι και να μη κουνιέται φύλο; Και αυτοι είναι οι θάνατοι που προέκυψαν από την ελάχιστη καταγραφή των κίτρινων καρτών”.

“Η ευθύνη δεν είναι μόνο των πολιτικών, ευθύνη έχουμε και εμείς οι γιατροί. Θυμάστε τους φωστήρες της ιατρικής τι έλεγαν στα ΜΜΕ. Έπρεπε οι μελέτες να γίνουν πριν δύο χρόνια, για να ενημερωθεί σωστά ο πολίτης και όχι να κάνουν λόγο για “ασφαλές εμβόλιο. Οι γιατροί πρέπει να λογοδοτήσουν. Έχουν βέβαια, το ακαταδίωκτο, αλλά τίποτα δεν είναι μόνιμο σε αυτό τον κόσμο”

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Οι άξονες του προγράμματος της ΝΔ
Επόμενο άρθρο“Βόμβα” από τον ΕΟΦ: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού προκαλούν αυτοάνοσα νοσήματα!